Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJEDOČANSTVO

Stavros sasvim iskreno: 'Griješio sam i bio pred vratima pakla'

Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/8
31.01.2020.
u 08:00

Često sam morao zabavljati one koji su ponirali u zlo droge, različitih opijata, nemorala i tako dalje. I sam sam griješio - rekao je Stavros.

Pjevač Jasmin Stavros svjedočio je u srijedu na kraju misnog slavlja kojeg je u Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu predvodio župnik u Omišlju i dekan omišaljskog dekanata dr. Anton Bozanić, piše Slobodna Dalmacija. Stavros je između ostalog kazao kako se kao mlada osoba rano počeo baviti glazbom. 

- To mi je tada bilo jako zabavno, imao sam puno novaca, i mogao sam si priuštiti mnoge stvari, ali me je takav život doveo pred vrata pakla. Često sam morao zabavljati one koji su ponirali u zlo droge, različitih opijata, nemorala i tako dalje. I sam sam griješio - rekao je Stavros.  Upoznao je dvije djevojke koje su mu se svidjele, a jedna je bila jako pobožna.

-  Htio sam da bude moja. I uspio sam. To je danas moja žena Žarka. Ona je i dalje, nakon našeg vjenčanja, prakticirala vjeru, ali to se mene nije ticalo. Ja sam i dalje radio svoj posao na estradi, kazao je Stavros i dodao da je Žarka cijelo vrijeme bila uz njega sve dok i sam nije shvatio koliko je Bog velik.

-  Danas ne mogu živjeti bez Boga. Redovito idem na mise, ispovijedam se, a nedavno sam otkrio i ovo divno Svetište svetog Josipa - rekao je Stavros i dodao da je danas zahvaljujući Bogu sretan čovjek 

Ključne riječi

Komentara 5

TR
trudimSe
08:25 31.01.2020.

Bravo Jasmine

JA
jadranko111
13:10 31.01.2020.

Bravo,Jasmine,neka vas Gospodin blagoslovi,ne sumnjam da već i je time što ste Njegovom milošću (tu su sigurno utjecale i molitve vaše supruge,jer znamo da Gospodin uslišava iskrenu i ustrajnu moltvu) izbavljeni sa puta propasti.Neka ovo svjedočanstvo bude znak i onima koji se s ovim ismijavaju da spoznaju da ih Gospodin ljubi i uvijek čeka i da je prevelika cijena koju je platio za njihov život da bi ih ostavio.Jedino što mu se trebaju vratiti,jer On nikog ne odbija,ali jedino mi u svojoj slobodi možemo Njega odbiti i tako živjeti naizgled lakše,ali zapravo istinski neslobodno.

Avatar Forest Trump
Forest Trump
08:49 31.01.2020.

Evo , ja sam za pokoru pročitao ovu Stavrosovu ispovjed !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije