Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrio i razloge

Stanković otkrio tko mu želi otkaz na HRT-u: 'Pisali su mojim šefovima da me smijene'

Foto: HRT screenshot
1/7
29.03.2021.
u 20:39

Sada je objavio novi status na toj društvenoj mreži u kojemu je otkrio kako su na adresu njegovog šefa stizale molbe da ga se smijeni, ili da otkaz na HTV-u.

Voditelj emisije ''Nedjeljom u 2'' Aleksandar Stanković na svom se privatnom Facebook profilu obrušio na saborsku zastupnicu Karolinu Vidović Krišto koja ga je, kako tvrdi, u posljednje vrijeme nekoliko puta napala da je "bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u dobiva plaću višu od 20 tisuća kuna", a tom je prilikom otkrio i točan iznos njegove plaće na HRT-u. 

Sada je objavio novi status na toj društvenoj mreži u kojemu je otkrio kako su na adresu njegovog šefa stizale molbe da ga se smijeni, ili da otkaz na HTV-u.

"Tri generala, admiral, biskup, metar akademika i neki Vrkljan pisali su mojim šefovima da me smijene, ili mi barem daju otkaz na HTV-u. Razlozi su anacionalnost, protunacionalnost, uređivanje emisije s neskriveno ljevičarskih pozicija, nepristojnost, ali naravno, našlo se tu i zlu ne trebalo nešto Račana, Šumadije i Srbije. Živi Yutel, što bi se reklo ovih dana!", napisao je Stanković na Facebooku. 

Foto: FIBA/Screenshot

Podsjetimo, Stanković je prije nekoliko dana navode Karoline Vidović Krišto demantirao u poduljem statusu u kojem je otkrio koliku doista plaću ima na HRT-u.

Dakle, 1. nikada ništa ni posredno ni neposredno nisam radio za Nadana Vidoševića ili HGK. Neki drugi novinari s HRT-a jesu, ja nisam. 2. neistina je da na HRT-u imam plaću preko 20 tisuća kuna. Moja plaća je 13.628,27 kn i kao takva nije ni među prvih 20 na HRT-u. Istine radi, saborska zastupnica Vidović Krišto ima plaću 20.425 kuna pa se valjda zaj*****. Gledajući sebe u ogledalo vidjela je mene, ali k***!  To si ti Vidović Krišto. Priviđam ti se u mokrim  snovima", poručio je Stanković tada. 

VIDEO>> Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 2021

Komentara 90

MI
Mislav28
20:52 29.03.2021.

A što si nego yutel dovlačiš ljude iz bivše juge na svoje emisije, to ni jedna državna televizija na svijetu ne radi , zamisli da amer dovuće putina ili kineza na svoju državnu američku televiziju, to se tamo ne može dogoditi.

OK
okvarbudovič
20:53 29.03.2021.

to treba poslati na burzu rada,pa nek se javi u otađbinu,tamo ima dosta lokalnih televizija,pa nek okusa sreću.

JB
Jednonogi.Brabonjak
21:25 29.03.2021.

Ne gledam nu2 ima oko 5g

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije