Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentari

Stanković objavio tko mu je gost ove nedjelje, a reakcije publike iznenađuju

Aleksandar Stanković
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/6
01.07.2020.
u 09:42

Na Facebook profilu urednik i voditelj emisije "Nedjeljom u 2" objavio je kako mu je gost lovac iz Potjere.

Gost u emisiji "Nedjeljom u 2" voditelja i urednika Aleksandra Stankovića jest lovac iz "Potjere" Dean Kotiga. Tu vijest Stanković je sinoć podijelio na službenom profilu emisije i napisao kako je Kotigi teško reći ''ne''. U emisiji će razgovarati s Kotigom i o tome je li u životu važnije znanje ili snalažljivost, je lu mu draža Kviskoteka ili Potjera? Jedna od tema će biti i povlači li se Kotiga iz kvizova i potpuno posvećuje Instagramu...

Aleksandar Stanković
1/7

Vijest da mu je gost lovac iz "Potjere", koji u zadnje vrijeme gradi i karijeru influencera, izazvala je lavinu reakcija i komentara koji pomalo iznenađuju jer Dean je na glasu kao jedan od omiljenih lovaca Potjere. Većinu zanima kako će se Kotiga snaći u emisiji kod Stankovića, a mnogi priznaju kako im je Kotiga bio simpatičan dok je bio samo lovac u "Potjeri", ali njegovu influencersku karijeru na Instagramu ne razumiju i nije im pretjerano duhovit.

"Samo bez njegovog humora...  taj je cijepljen od humora i plitkih i nezrelih seksualnih aluzija. Bio je simpatičan kao 'lovac' u kvizu Potjera. Kotiga kao influencer, Kotiga kao pjevač neprihvatljiv. Meni strašno antipatičan lik. Naporan mi je. Propuštam I prepuštam ovu njegovim vjernim pratiocima", neki su od komentara ispod Stankovićeve objave.

Kotiga ima više od 100 tisuća obožavatelja na Instagramu.

 

Komentara 36

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
10:11 01.07.2020.

Aca trica dobija mjesečno 20.000 kn neto naših novaca za emisiju koja traje jedan sat, bolje je plaćen od Billa Gatesa gledajući po učinku.

ND
Nikola_dm
09:46 01.07.2020.

Dobro da nije simpatizer Tita i Radničke fronte....

KR
kruti121
10:05 01.07.2020.

druže aco, pa kaj ti nije drug sučević gost, on bi ti bio IDEALAN gost&drug u toj bljuvotini od emisije koju ne gledam već DESETLJEĆIMA...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije