Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napustila hrvatsku

Bogata nasljednica neutješna: 'Oči natečene od plakanja, srce mi se slama'

Dubrovnik: Tamara i Petra Ecclestone s obitelji prošetale gradom
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/24
01.07.2020.
u 08:55

Sestre Ecclestone kod nas su na odmor stigle početkom lipnja, a Tamara je u Dalmaciji proslavila i rođendan.

Petra Ecclestone završila je svoj odmor i napustila Hrvatsku s obitelji privatnim avionom pa se zaputila natrag u Los Angeles, a njenoj sestri Tamari to je teško palo budući da su jako bliske pa je objavila emotivni poruku uz zajedničku fotografiju.

Dubrovnik: Tamara i Petra Ecclestone s obitelji prošetale gradom
1/13

"Natečene oči od plakanja. Teško je oprostiti se, a pogotovo ovaj put jer ne znamo kada ćemo se ponovno moći vidjeti i kada ćemo moći u Los Angeles. Tako je tiho bez tebe i djece i Fifi je toliko tužna da mi to slama srce. Stalno joj govorim koliko je sretna da ima tebe i svoje rođake i što smo mogli zajedno provesti ovo vrijeme. Jako te volim i jedva čekam da opet budemo zajedno, nadam se uskoro. Volimo te jako puno", poručila je sestri uz zajedničku fotku s jahte njihova oca Bernieja Ecclestonea na kojoj su provele zajednički odmor.

Foto: Instagram screenshot

Sestre Ecclestone kod nas su na odmor stigle početkom lipnja, a Tamara je u Dalmaciji proslavila i rođendan.

Podsjetimo, britanski tabloidi kritizirali su sestre zbog odmora u Hrvatskoj usred pandemije pa je Tamara na društvenim mrežama komentirala njihov odabir.

"Ovaj virus očito neke ljude nije promijenio nabolje, što je šteta. Za sve vas koji ste zbunjeni ili samo ogorčeni, nisam uopće napuštala kuću tijekom karantene. Nisam čak išla ni u park niti vježbala. Napola sam Hrvatica pa sam odlučila da bi bilo najbolje i najsigurnije da odem tamo, što nije zabranjeno, i sad slijedim hrvatska pravila", napisala je.

Komentara 9

DU
Deleted user
09:26 01.07.2020.

Ajme srce moje ja mislil da je jahta probusena i da je pocela vodu pustat.

DU
Deleted user
13:54 01.07.2020.

Banalitet nahrpljuje svom silom ..... Naslovi Bogati ... Najbogatiji ... Najljepši (za koga) .... Gdje su Normalni i skromni, oni koji zaslužuju više .... Postali su potrošna roba ... Rijetko je nešto dobro pročitati ... npr. pouke o lijepom ponašanjuju ... o skromnosti ... favorizirati zdrave obitelji e tu se ima prostora za pisanje .... nisu Afere samo bitne ...

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
07:43 02.07.2020.

Iz nabubrenih i pulzirajucih ociju liptjele su suze. Kroz plac je izgubila toliko tekucine da je zbog dehidracije razvila delirij i zavrsila na infuzijama. Toliko od Gerbila o toj temi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije