Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJOM U dva

Stanković najavio novog gosta, u komentarima mu se javio i hrvatski glumac: 'Svašta je utrpao'

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
23.12.2021.
u 14:01

"Za Božić nam dolazi Grinch. Pisac i novinar Boris Beck", napisao je urednik i voditelj na Facebooku.

Urednik i voditelj talk showa 'Nedjeljom u 2' Aleksandar Stanković najavio je svojeg ovotjednog gosta. Na Facebooku je svojim pratiteljima objavio fotografiju te u opisu kazao o kome se radi. " 'Kapitalizam je zlostavljački sustav. Medijski zrak je otrovan, zrak društvenih mreža još otrovniji, a politika je najgora od svega' ... i tako. Za Božić nam dolazi Grinch. Pisac i novinar Boris Beck", napisao je Stanković. 

U komentarima mu se javio i domaći glumac Matija Jakšeković. "Vidim gospodin pisac je sve i svašta utrpao u 'kapitalizam' ", napisao je glumac koji je nedavno istaknuo važnost odlaska na redovite preglede, jer je on zbog pandemije preskočio jedan takav te naknadno otkrio da ima zloćudni tumor testisa. U komentarima su i druge osobe komentirale ovu izjavu ovotjednog gosta emisije.

Dodajmo još da je urednik i voditelj emisije jučer objavio kratku najavu u kojoj nije otkrio ime gosta. "Naš gost oduvijek je glupost smatrao divnim darom i da su glupani nedovoljno proučeni. Međutim, nakon korone primijetio je da je i sam malo gluplji. Taman za Nu2", napisao je tada Stanković.

Inače, Stanković redovno na Facebook profilu emisije objavljuje tko će mu biti idući gost te nešto kratko o njemu.

VIDEO Gibonni s velikim bandom predstavio Zadranima "U po' ure"

 

Komentara 10

Avatar Definity
Definity
14:12 23.12.2021.

Da se izrazim da me Aca razume, Idi bre, taman posla da te gledam!

LU
lukisgd
15:01 23.12.2021.

Nekad je to bila zanimljiva emisija. Sadavje treba ukinit , Aci i urednici dati otkaz😁🇭🇷

ZI
zinegoid
14:14 23.12.2021.

toplo preporučam poštovanom što skoriji prelazak na una tv, očigledno ga puca nostalgija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije