Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trebalo im vremena

Naša voditeljica odgovorila na sumnje o zaručniku: 'Nije istina da nije bio uz mene kad mi je bilo najteže'

Foto: Matija Habljak
1/6
13.04.2020.
u 16:19

Tatjana i Ivan već su ranije bili zajedno, točnije upoznali su se 2009. i zaljubili, no dugogodišnju vezu su prekinuli početkom 2018., a sada su odlučili ljubavi dati novu šansu.

Voditeljica Tatjana Jurić već je 6 mjeseci u vezi s Ivanom Zubakom članom uprave Zubak Grupe.

Tatjana i Ivan već su ranije bili zajedno, točnije upoznali su se 2009. i zaljubili, no dugogodišnju vezu su prekinuli početkom 2018., a sada su odlučili ljubavi dati novu šansu. Sada su zaručeni, no mnogi su komentirali kako ju je Ivan napustio u najtežem periodu kada je njezina majka bila u terminalnoj fazi Alzheimerove bolesti. Tatjana se ipak, ne slaže s tim zaključcima. 

- Daleko od toga da nije bio uz mene. Ivan je bio uz mene, kao i sva moja obitelj, u najtežim trenucima mog života. Naš se prekid dogodio prije, ali nemam potrebu previše o tome govoriti. U konačnici, samo dvoje ljudi može razumjeti što se među njima događa. Ponekad se treba maknuti kad vidiš da se neke stvari ne događaju, ali to ne znači da treba spaliti sve mostove - kazala je lijepa voditeljica za Gloriu.hr i dodala da su neko vrijeme promišljali o životu, a onda je vrijeme odradilo svoje te su ponovno zajedno već šest mjeseci.

- Mogu potvrditi da sam se zaručila, a sve drugo čuvam za sebe. I ne, nisam trudna - rekla je Tatjana i naglasila da nema velike planove za vjenčanje, a našalila se da će kad se uda sve objaviti na Instagramu.  

 

Ključne riječi

Komentara 5

SI
simezadar
17:07 13.04.2020.

Današnja vremena hodati po par godina izdovoljiš se jedno drugoga i onda prekinutu i onda se kao iz inata tko prvi naiđe posexaš i onda se opet pomiriš s bivšom(šim).

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
17:49 13.04.2020.

da nije njegovih para znaš kad bi mu se vratila....nikad

Avatar FrancJunior
FrancJunior
16:46 13.04.2020.

A ja, blentonja, vec se zabrinuh...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije