Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aktivna je

Nives vježbala u premalom grudnjaku pa poručila: 'Susjed me pozdravlja sa smješkom'

Foto: Instagram Asos
1/7
13.04.2020.
u 15:19

Svojim pothvatima često se hvali na društvenim mrežama, a objavila je i fotografiju nakon jednog treninga. bez šminke i u sportskom grudnjaku napisala je kako svakodnevno vježba, čemu svjedoči i njezin susjed.

Pjevačica spisateljica Nives Celzijus i u karanteni je aktivna i stalno vježba. Svojim pothvatima često se hvali na društvenim mrežama, a objavila je i fotografiju nakon jednog treninga. bez šminke i u sportskom grudnjaku napisala je kako svakodnevno vježba, čemu svjedoči i njezin susjed.

“Moram da se pohvalim da otkako sam u izolaciji nije prošao ni dan bez treninga. To vam svakako može posvjedočiti i moj susjed, kojem se ovom prilikom zahvaljujem na strpljenju i toleranciji.
I nakon svih tih silnih obiteljskih marinaca, susjed nas i dalje pozdravlja sa smiješkom”, napisala je Celzijus.

 

Nives je prije nekoliko dana objavila i kako svakog dana s kćeri Taishom i sinom Leoneom prati online nastavu, te je zahvalila njihovim učiteljicama.

"Ova virtualna škola postala mi je s vremenom manje stresna. Prestala sam s kukanjem i samosažalijevanjem onog trenutka kad je Taisha slučajno ostala ulogirana na Teamsu na mom telefonu. Tek tada sam shvatila s čime se zapravo suočavaju učitelji i profesori svaki dan. Mojim (Taishinim i Leoneovim) profesoricama iz hrvatskog i matematike digla bih spomenik pravo ispred televizora da svaki put kad ih ugledam, zahvalim se i izgrlim ih...Dala sam si obećanje da slj. put kad se za nešto požalim sama sebi ću odvaliti šamarčinu. Također ne odmaže ni čašica vina što me podsjetilo da zalihe ponestaju i da bih uskoro trebala u novu vinsku nabavku", stoji u objavi koju je podijelila pjevačica i spisateljica. 

 

  
Ključne riječi

Komentara 11

JP
josip.pogacic
16:05 13.04.2020.

Odvratno i dekutantno. Zar ta osoba nema srama.

Avatar GeniKameni
GeniKameni
16:58 13.04.2020.

Za neke, zivot je... naslikavanje! Kako ono u narodu kazu... ni Bogu se ne valja previse moliti...

PI
Piksy
18:05 13.04.2020.

Da se ta bar zbog svoje djece nebi unormalila meni to nije jasno..pa ne mogu si zamisliti da se tako naslikavam polugola a da imam dvoje djece tinejdera..pa sto si ta djeca misle

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije