Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Hollywood

Sretne vijesti za supružnike Clooney! U njihov život uskoro bi mogla doći još jedna beba

Supružnici Amal i George Clooney odličan su primjer partnerskog odnosa u kojem se oni međusobno nadopunjavaju, u kojem si međusobno daju ono što im ponaosob nedostaje.
08. studenoga 2020. u 15:11 3 komentara 53678 prikaza
George Clooney and wife Amal Clooney, nee Amal Alamuddin, step out for dinner together at Gatto Nero's restaurant in Cernobbio, Italy.
Foto: Vantagenews.com/PIXSELL/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

George Clooney je glumac i simbol idealnog i savršenog muškarca s karizmom, autoritetom. Na osobnoj razini može ga se opisati u kratkim crtama, ali dovoljno da prepoznamo njegove karakterne vrijednosti koje zrače iz njegove zgodne i lijepe pojave. Strastven, nježan muškarac koji partnericu osvaja uvijek, kao u početku, a to očekuje i od nje.

Pouzdan je, osigurava svim bliskim ljudima mir, sigurnost. Lojalan je i brižljiv. Ozbiljan je u ozbiljnim temama, ali u njemu je ostalo zarobljeno dijete, koje proviruje kroz njegove igre i humor. Snažan i kao individualac, George je progresivan (nekada za nijansu preoštar) u razmišljanju i u komunikaciji. Vrlo je uvjerljiv u izlaganju svojih stavova. Clooney je stabilna osoba kojoj je vrlo važan ugled. K tome mu je vrlo važan izgled, kojim pokazuje da respektira samog sebe. On voli djecu i djeca vole njega, tuđa i vlastita.

Amal Clooney je svjetski poznata po svojem poslu i kao supruga slavnog Georgea Clooneyja. Ona je hrabraa osoba, entuzijastična. Omiljena je i popularna zbog svoje empatije i humanosti koje su iskrene, a ne promućurne. Amal želi bolji svijet koji uključuje ravnopravnost u svakom segment društva: rasna, spolna, klasna, grupna i individualna ravnopravnost. Ta mlada, uspješna žena istinski je prijatelj ljudi. Samouvjerena je, kulturna, obrazovana. Rječita je i usudi se izravno upozoriti na problem, ali pametno bira terminologiju. Njezina ljepota dolazi iznutra iako se mnogima doima hladnom i distanciranom. To se može nazvati stavom princeze, jer je imala istinsku podršku roditelja. Uz sve svoje mentalne i verbalne sposobnosti Amal ima i poslovne, menadžerske. Ona je sebi sama stvorila vrhunske uvjete za život, izgradila je stil odijevanja za svaku prigodu (ali uvijek glamurozan).

Supružnici Amal i George Clooney odličan su primjer partnerskog odnosa u kojem se oni međusobno nadopunjavaju, u kojem si međusobno daju ono što im ponaosob nedostaje. Njih dvoje na svjesnoj razini ustraju na razumijevanju i toleranciji onoga što im je bilo strano te ustraju na međusobnom povjerenju i podršci čak i onda kada im je način izražavanja suprotan. U njihovu partnerskom odnosu zajedništvo ima visoko mjesto. Oni jedno prema drugome postavljaju visoke standard i tako se potiču da se i dalje razvijaju kao osobe. To je uzbudljiv i izazovan način, ali je to jedini način da jedno drugome ostaju zanimljivi i privlačni cijeli život.

Iako imaju blizance, kćer i sina, vrlo brzo bi se mogla dogoditi i nova trudnoća.     

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

International Music Award (IMA) astro analiza Pjevač neće moći izbjeći skandal zbog jedne osobe, a mogući su i problemi sa suprugom astro analiza Teško joj je s majkom i Melanijom, a mnogima se čini hladna i proračunata Ana Sasso astro analiza Ana Sasso prolazi fazu jedne velike životne promjene koje se plaši zbog iskustva iz prošlosti 

Split: Slavlje na Poljudu nakon što je Hrvatska pobjedila Mađarsku s velikih 3:0
MEDIJI UOČI UTAKMICE
Englezi slave što u Hrvatskoj više nema jednog čovjeka
RBA
Bliska budućnost
Igor Car o digitalizaciji banaka: Ako uz mobitel možeš doći do informacija, zašto ne bi i do novca?
  • konzervativni_preporod:

    Ovo dvoje su na crnoj listi svakog informiranog potrošača diljem svijeta od kada sudjeluju u rasističkoj politici američke demokratske partije.. potrošači trebaju paziti da njihov novac ne nađe put do - i ne stavlja kruh na stol - ovo dvoje ... prikaži još!e parapolitičkih klošara

  • nešperlin:

    Prošli tjedan ste ih rastavljali, tio će biti trudan? Surogat jedino

  • montello:

    ima lijepui ženu