Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITKE DOLAZE SA SVIH STRANA

Sreća do neba u obitelji našeg sportaša! Stiže prva beba, a zna se i spol

Foto: instagram
1/9
16.02.2021.
u 09:13

Podsjetimo, veslač Valent Sinković i tri godine mlađa supruga Antonela vjenčali su se u lipnju 2017. godine.

Za domaćeg sportaša Valenta Sinkovića i njegovu suprugu Antonelu 2021. postat će godina života. Naime, u dom 32-godišnjeg Olimpijca i bivše tenisačice stiže prinova, doznaje Story

- Prije svega, hvala od srca na čestitkama. Osjećaj je prekrasan, nadrealan. To je nešto najljepše što se u životu može dogoditi, doista smo presretni i jedva čekamo dolazak bebe. Termin porođaja je već ovoga proljeća. Supruga i ja smo imali neki osjećaj da će biti curica pa smo se baš iznenadili kad smo doznali da nam stiže dječak. Stvarno nam je bilo svejedno je li dječak ili djevojčica, najvažnije nam je da sve bude u redu i da konačno dočekamo dolazak novog člana naše obitelji - kazali su supružnici koji su u bračnu luku uplovili u lipnju 2017. godine.

Vjenčanje se odvilo u Crkvi Svetog Antuna Padovanskog, a za vjenčanog kuma Valent je odabrao boksačkog olimpijca teškaša Filipa Hrgovića kojeg je upoznao šest godina prije tijekom vojne obuke u Požegi. Njegovoj supruzi Antoneli Sinković (ex. Šušak) kuma je bila Klara Gea Marcan, a do oltara se prošetala u vjenčanici dizajnerskog dvojca Arileo.

Slavlje se održalo na romantičnom imanju Luna kod Kupinečkog Kraljevca, a svečanosti su prisustvovali mnoga bitna imena hrvatskog sporta. Valentu u čast proveseliti se došao je i bivši europski gimnastički prvak Marijo Možnik, a nakratko je navratio i gradonačelnik Bandić, kojeg nam je mladoženja predstavio kao svojeg “počasnog kuma”.

Inače, Valentov mlađi brat Martin bračne je zavjete razmjenio četiri godine prije njega, s tadašnjom studenticom prava Sinjankom Manuelom Kanaet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije