Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSEBNA EMISIJA

Splitska vještica Olja letjet će na usisivaču i spraviti napitak protiv korone

Olja Vičbič
Foto: RTL
1/4
29.10.2020.
u 22:00

Specijal zvan 'Noć vještica by Olja Vičbič' prati vješticu Olju koja, vozeći se na svojoj modernoj metli – usisivaču, obilazi splitske ulice te prepričava zanimljivu legendu o vještici s Peristila, a potom u svom kotlu priprema čarobne napitke

Osebujnu splitsku umjetnicu gledatelji su već imali prilike upoznati u RTL-ovu kulinarskom showu ‘Večera za 5 na selu’, a sad će uoči Noći vještica pripremati čarobne napitke pod novim imenom – Olja Vičbič!

Približava se 31. listopada, dan kada se prepričavaju strašne priče u kojima su glavni protagonisti sva neobična bića - izmišljena, ali i ona stvarna. Tim povodom RTLplay je za sve znatiželjne i one najhrabrije pripremio poseban specijal o splitskoj vještici koju utjelovljuje poznata splitska umjetnica i dizajnerica Olja Einfalt, u ovom serijalu poznatija kao Olja Vičbič.

Olja Vičbič
1/12

- Ja sam druga vještica u Splitu, a ispričat ću vam legendu o prvoj splitskoj vještici, koja je je zaista postojala u srednjem vijeku i ona je bila moja prapraprabaka. Postoji mnogo sličnosti u ondašnjem vremenu i sada te ću na jedan humorističan, ali i tragičan način prenijeti tu legendu i povezati je s današnjim društvom. Ljudi se danas skrivaju iza lijepih lica i ne zna se tko je zapravo vještica,  otkriva Olja, koja napominje kako je ona dobra, a ne zla vještica, što će gledatelji imati priliku vidjeti već od 29. listopada na RTLplayu.

Specijal zvan 'Noć vještica by Olja Vičbič' prati vješticu Olju koja, vozeći se na svojoj modernoj metli – usisivaču, obilazi splitske ulice te prepričava zanimljivu legendu o vještici s Peristila, a potom u svom kotlu priprema čarobne napitke koji su potrebni današnjem društvu kako bi normalno funkcioniralo. Tako će se na Oljinu vještičjem „jelovniku“ pronaći ljubavni napitak, napitak protiv zlih jezika, ali i napitak protiv korone! U pripremi napitaka pomoći će joj njezin asistent Bubimir te veliki strašni piton koji joj je otkrio magični tajni sastojak.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije