Naslovnica Showbiz TV

Špiček: Zar mislite da šparoge rastu na drveću u Zagorju?!

Profesor Tomislav Špiček krenuo je u provjeru znanja natjecatelja i ostao zatečen odgovorima.
09. travnja 2018. u 14:14 0 komentara 425 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/5

Svaki novi kulinarski zadatak natjecateljima showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ donosi nove stresne trenutke, pogotovo ako ih na radnim jedinicama dočekaju namirnice koje su „nespojive“.

Ljubav je na selu Timaritelj deva traži osobu koja osjeća malo ljubavi za njega

Osam natjecateljskih parova večeras ima na raspolaganju 75 minuta za pripremu dva jela, a u kojima moraju uklopiti tri vrlo važna sastojka - hlapa, mljevenu puretinu i šparoge. Hlap bi za većinu kandidata mogao biti najveća nepoznanica, što je nekako i razumljivo s obzirom da će rijetko koji kuhar amater htjeti „kemijati“ s tako skupom namirnicom. S druge strane, „carsko povrće“, šparoge često se nalaze na našim jelovnicima, pa njihova priprema ne bi trebala predstavljati veliki problem. Osim ako profesor Tomislav Špiček ne krene u provjeru znanja natjecatelja…

„Jeste li gulile bijele šparoge? Niste, kažete… A zašto? Ako se ne ogule, one jednostavno nisu jestive. Ovo će vam biti velika zamjerka kod dodjele bodova“, izgrdio je Špiček natjecateljice Andreu i Barbaru. Ove dvije prijateljice će još dobro i proći na testu znanja, za razliku od Miroslava i Josipa, kojima će se Špiček smijati jer „misle da šparoge rastu na drveću kao šljive i kruške u Zagorju“.

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica pobrinut će se da večeras natjecateljima bude još teže kod spajanja nespojivog jer će im vrijeme boravka u dućanu s namirnicama ograničiti na svega 30 sekundi.

„Trideset sekundi je definitivno premalo za odabir namirnica. Ne možeš se koncentrirati u takvoj strci, a kamoli vidjeti što se sve nudi na policama. Nisi ni došao do vrata, već se moraš vratiti natrag na kuhanje!“, komentirat će Ante, koji se zajedno s Martinom vratio s „godišnjeg odmora“.

Tko je majstor u pripremi hlapa, a tko će uništiti šparoge? Odgovore ćemo doznati u novom nastavku kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ večeras u 21:05 sati na RTL-u!

BB ljubav Ana-Marijin prijatelj: Ako se Bojanove igrice nastave, ona će se ohladiti ŽESTOKO Svađa u Big Brotheru: 'Pripazi na ponašanje, jesi li me čula?!' Big Brother Gledatelji opet tvrde: Sve je namješteno, produkcija zna tko ispada
Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.