Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spasilačka služba

Obožavali smo ga u popularnoj seriji, a ovo je dobro čuvana tajna o liku Mitcha

Foto: Youtube Screenshot
1/2
18.07.2017.
u 10:29

David Hasselhoff proslavio se ulogom zgodnog spasioca Mitcha Buchannona, ali producenti nisu bili zadovoljni kako izgledaju njegove noge i zato su za scene u kojima su mu noge u prvom planu angažirali dvojnika.

Zbog lika Mitcha Buchannona iz legendarne serije "Spasilačka služba", glumac David Hasselhoff postao je planetarno popularan. 

Scene u kojima savršeno građeni Hasselhoff trči pješčanim plažama bile su pravi mamac za žensku publiku, a tajna koja se krije iza te scene razočarat će obožavateljice glumca koji je jučer proslavio 65. rođendan.

1/7

Naime, te uvodne scene u kojima Mitch trči plažom u crvenim kupaćim gaćama i gdje su u prvom planu njegove mišičave noge nisu noge slavnog glumca već njegova dvojnika Michaela Newmana. Producenti su zaključili da su mu torzo i ruke savršene za ulogu čuvara plaže, ali da su mu noge pretanke i zato je profesionalni čuvar plaže Newman uskakao u scene u kojima su Mitchu noge bile u prvom planu. 

Komentara 4

DU
Deleted user
11:28 18.07.2017.

ja isto imam problem, savršen sam za glumu u porno filomovima samo mi treba dvojnik za maloga .-)

NE
nekiizpule
13:38 18.07.2017.

Savrseno gradjeni?!? Hahahahahaha

Avatar Papatest
Papatest
14:01 18.07.2017.

Kako može odrastao, normalan i inteligentan čovjek obožavati bilo koga pa i ovog šmokljna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije