Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očarana

Hollywoodska zvijezda: Hrvatska je postala moje omiljeno mjesto za odmor

Foto: Pixsell
1/8
02.07.2017.
u 12:22

Glumica Eva LaRue očarana je Dubrovnikom, Hvarom, Šoltom, Splitom i Korčulom i svima poručuje kako je Hrvatska čarobna

Lijepa glumica Eva LaRue, koju je domaća publika upoznala zahvaljujući popularnoj seriji "CSI Miami" ljetuje u Hrvatskoj i s puno oduševljenja na društvenim mrežama piše o našoj obali.

Prva destinacija ovoj 50-godišnjoj ljepotici bio je Hvar i rekla je kako bi mogla provesti mjesec dana na lijepim plažama i uvalama našeg otoka. Sljedeća postaja njenog putovanja bila je Šolta i potom Split koji ju je toliko oduševio da je na Instagramu napisala sljedeće:

- Savršena ljetna noć! Hrvatska je čarobna!!! Svaki otok i svaki kutak! Hrana, vinarije, gostoljubivost, besprijekorni gradovi, obala i plaže - nestvarno! Još uvijek su relativno neposjećeni od strane američkih turista koji dolaze na izlete jahtama, ali propuštaju apsolutno sve na kopnu! Ima toliko toga za vidjeti i raditi ovdje da jednostavno ne stignemo sve ti ugurati u 16 dana! Ozbiljno, oklijevala sam ovo napisati jer sam željela zadržati za sebe neotkrivene, netaknute, prave dragulje! Željela bih zadržati ovo putovanje "tajnom" samo za sebe...

Nakon Splita Eva se s društvom zaputila u Dubrovnik koji ju je sasvim očarao, a trenutno uživa u lijepoj Korčuli i u jednom postu je napisala kako je Hrvatska definitivno postala njena nova omiljena destinacija za odmor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentara 14

TH
tholjevacdida
12:59 02.07.2017.

Sjajna serija,sjajni glumci i zadovoljstvo da je Eva Hrvatsku doživjela na tako lijep način.

Avatar Macor1
Macor1
14:36 02.07.2017.

U pravu je. Hrvatska je predivna.

DU
Deleted user
18:02 02.07.2017.

sad razumete zakaj pokušavamo vse da dobimo par kapi takovoga morja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije