Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavi rođendan

Pjevačica objavila ovu fotku, a obožavatelji složni: Ti si najljepša žena

Foto: Instagram
1/3
02.07.2017.
u 14:19

Nicole Scherzinger, nekadašnja članica grupe Pussycat Dolls, već četiri dana slavi rođendan, a fotografijom s grčkog otoka Mikonosa raspametila je pratitelje na Instagramu.

Pjevačica Nicole Scherzinger 29. lipnja napunila je 39. godina i rođendan slavi već četiri dana na grčkom otoku Mikonosu.

Bivša djevojka vozača Formule 1, Lewisa Hamiltona i nekadašnja članica grupe Pussycat Dolls rođendan je najprije slavila u Londonu gdje je partijala cijelu noć, a potom se zaputila u Grčku. U društvu prijateljica uživa u jednoj vili s koje se pruža predivan pogleda na mora, a obožavatelje  je razveselila fotografijom koju je objavila na Instagramu.

Fotka na kojoj leži uz bazen i uživa u pogledu zaradila je 130 lajkova i Nicole donijela komplimente obožavatelja koji su bili složni u jednom i poručili su joj: Ti si jedna od najljepših žena na svijetu!

 

 

🇬🇷 #birthdayweekend

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on

 

Komentara 3

Avatar Volim grad koji teče
Volim grad koji teče
16:10 02.07.2017.

Uff što je dobra.

LU
Lujo123
16:33 02.07.2017.

Pa, ukusi su različiti!

AU
austrougarskigeneral
10:50 03.07.2017.

sexy

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije