Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao Barbie

Sonja Kovač pozirala u upečatljivoj kombinaciji: 'Ovdje te nitko ne ne procjenjuje ili osuđuje što si obukao...'

Foto: Instagram
1/12
09.07.2022.
u 17:30

Nakon avanture vratili su se u Las Vegas odakle je Sonja objavila nekoliko storija i objava. Kovač je pozirala u upečatljivoj roza- zelenoj kombinaciji, a pažnju je ukrala mini Bottega Veneta torbica čija je cijena 8500 kuna (1150 dolara).

Influencerica Sonja Kovač trenutno se nalazi na putovanju u Americi gdje je proslavila svoj 38. rođendan. Sonja i njezin zaručnik, profesionalni pokeraš Goran Mandić prvo su otputovali u Las Vegas, a posjetili su i Arizonu gdje su prenoćili u šatoru usred pustinje.

Nakon avanture vratili su se u Las Vegas odakle je Sonja objavila nekoliko storija i objava. Kovač je pozirala u upečatljivoj roza- zelenoj kombinaciji, a pažnju je ukrala mini Bottega Veneta torbica čija je cijena 8500 kuna (1150 dolara).

Foto: Bottega Veneta
-Obožavam što se u Vegasu najnormalnije možeš ovako obući u sred bijela dana i nitko te ne procjenjuje ili osuđuje što si obukao, već ti ljudi prilaze i hvale tvoj outfit! Pogotovo cure. Sorry Gorane!- napisala je Sonja uz fotografije, a pratitelji su joj uputili brojne komplimente.

 

''Kakve boje'', ''Odlično izgledaš'', ''Top'', ''Savršena'', ''Bombončić'', ''Kao milijun dolara'', ''Lijepa si'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Sonja je strastvena ljubiteljica putovanja, a na jednom od njih se i zaručila. Njezin dugogodišnji partner Goran sudbonosno pitanje upitao ju je u ožujku kada su putovanjem na Maldive proslavili desetu godišnjicu veze. Influencerica je sa svojim pratiteljima podijelila sve što se događalo na njihovom odmoru, a među objavama je i videu u kojem ju je Goran zaprosio. Iznenađena Sonja u tom je trenutku pripremala jedan drugi video za društvene mreže. Dok je snimala Goran je kleknuo, zatim se ona okrenula te ostala šokirana. 

Dodajmo da sa svojim pratiteljima dijeli sve događaje s putovanja, a često ih oduševi svojim fotografijama te odjevnim kombinacijama koje bira. 

VIDEO Nakon 14 godina braka razvodi se Jelena Karleuša: 'Nažalost, Duško se ne vidi kao dio naše obitelji'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije