Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove tvrdnje

Nove optužbe Miše Grofa u srpskim medijima: Nikolina je prijateljici preotela Vidoja, a bile su nerazdvojne

Zagreb: Cro A Porter, 4. večer, poznati
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
06.07.2022.
u 11:30

Tvrdi kako je Nikolina kriva za raspad veze njegova sina Vidoja i glumice Katarine Radivojević s kojom se Nikolina jedno vrijeme i družila

Miša Grof gotovo svaki dan medijima u Srbiji ispriča nove detalje o životu njegova pokojnog sina Vidoja, a te prilike koristi kako bi ocrnio svoju snahu Nikolinu Pišek Ristović s kojom očito nije u dobrim odnosima i za koju tvrdi kako je nakon smrti njegovog sina jedina stvar koja je zanima novac i nekretnine obitelji Ristović. Nova priča koju je Miša Grof podijelio s medijima u Srbiji govori kako je Vidoje bio u dvogodišnjoj vezi s glumicom Katarinom Radivojević te da je Nikolina kriva za propast veze Vidoja s glumicom. 

– Nikolina i Katarina bile su jedne od najboljih prijateljica, a Vidoje je bio nešto manje od dvije godine s Katarinom u vezi. Nikolina je njega upoznala kao dečka svoje prijateljice i preotela joj ga je, a bile su nerazdvojne!  Joj, Bože, pa što nije ostao s njom... I da, prekine ona tu vezu i uda se za dečka svoje prijateljice. Katarinu sam dva puta sreo, bila je divna – kaže Miša Grof. 

Zadnjih dana govorio je o dnevniku koji je Vidoje godinama pisao i tvrdi da bi objava tih dnevnika mogla naštetiti Nikolini, a jučer je iznio teške optužbe na račun svoje snahe. Grof tvrdi kako je Nikolina prije dvije godine inscenirala pljačku u Kaštelima gdje je ljetovala s Vidojem i djecom. 

– Evo, otkrit ću vam nešto o čemu šutim godinama. Ona je inscenirala onu pljačku prije dvije godine u Hrvatskoj. Tada je njoj navodno ukradeno zlato u vrijednosti od 270.000 eura i 68.000 eura u gotovini. Dobio sam informaciju još tada da ona stoji iza svega, a poslije su samo stizale potvrde. Kada su se vratili s tog odmora, ona je prodala još zlata jer se kao plašila da ih opet ne pokradu. U stvari, ona je prodavala i stavljala novac sa strane po hrvatskim bankama i računima – kazao je Miša Grof za Kurir. 

 

Komentara 9

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
12:02 06.07.2022.

Jedva čekam šta će sutra bit.

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
12:18 06.07.2022.

Tzv grof se svakim danom sve vide uvaljuje u lazi..... strah od istine kako je povrcao svoje bogatsvo u vrijeme srpske okupacije na HR

Avatar Trica
Trica
12:20 06.07.2022.

Izgleda da Sisoje nije bio pametan na tatu . Tata je u dvije godine ,dva puta sreo Katarinu Radojević, i zaključio kako je divna osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije