Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trendseterica

Sonja Kovač pokazala neobične cipele koje je platila 4424 kuna: Isplati se i proplakati zbog ovih ljepotica

Foto: Instagram
1/7
19.07.2021.
u 09:16

Cipele su na internet stranici theattico.com već rasprodane a cijena im iznosi 4424 kuna, a njezini obožavatelji pohvalili su Sonjin odabir.

Influencerica Sonja Kovač često privlači pažnju zanimljivim modnim dodacima kojima upotpuni svoje modne outfite, a ovaj put pažnju su privukle cipele kojima se pohvalila na Instagramu. - Ready or not...Cipelice lutalice, jeste li spremne!? Nisam ni znala da stanem u broj 38! Kako je moja baka govorila: za ljepotu se mora istrpjeti! Isplati se i proplakati zbog ovih ljepotica! - napisala je i dodala hashtagove; #shoelover #shoeaddict. Sonja je oduševljena svojim novom cipelama, sandalama u neon zelenoj boji s piramidalnom petom koja je trenutno najveći hit.

Cipele su na internet stranici theattico.com već rasprodane a cijena im iznosi 4424 kuna, a njezini obožavatelji pohvalili su Sonjine nove cipele, a bilo je i onih koji nisu baš skloni ovakvom modnom odabiru neobičnih cipela koje su ovog ljeta totalni hit među modnim trendsetericama.

Foto: Instagram

- Može li se hodati u njima je moje pitanje? mjerkam ih od kad su izašle? I najlošija obuća i odjeća na tebi izgleda vrhunski! Woooow baš ti lijepo stoji! WOW! Vrh, predivno ti stoje - bili su komplimenti i pitanje koje su joj napisali obožavatelji na Instagramu. Sonja se nedavno s dečkom Goranom Mandićem uselila u njihov stan u kojem je posebnu pažnju posvetila garderobnim ormarima i napravila je četiri ugradbena ormara kako bi joj u novi stan stala sva odjeća i modni detalji koje ima.

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno - sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:00 19.07.2021.

Danas je to vratila u dućan.

SK
skupiduša
11:05 19.07.2021.

Ovakve gluposti nikoga ne zanimaju. Njena stvar što je obula, u cemu se slikala, je li to kupila, ili samo posudila za slikanje. To su svakodnevne bedastoce u našim novinama.

DU
Deleted user
15:03 19.07.2021.

Cipele gadne za pop...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije