Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrući kadrovi

Sonja Kovač objavila fotku s plaže u Hrvatskoj - u tangicama, komentari ne staju: 'Koja guza'

Foto: Instagram
1/9
26.07.2022.
u 18:00

Naime, Sonja je objavila fotku na kojoj je u šarenom, dvodijelnom badiću čiji donji dio čine tangice. Fotku je u samo nekoliko sati lajkalo preko 11.000 ljudi, dok su mnogi od njih ostavljali i pozitivne komentare u kojima se vidi da je stvarno najviše pažnje privukla guza naše influencerice.

Influencerica Sonja Kovač (38) trenutačno je u Hrvatskoj. Sonja je neko vrijeme ovo ljeto provela u Americi, gdje je proslavila 38. rođendan, no sada je odmor odlučila nastaviti u domovini. Influencerica je na Instagramu objavila fotku s jedne plaže, a na njoj se najviše ističe njena stražnjica. 

Naime, Sonja je objavila fotku na kojoj je u šarenom, dvodijelnom badiću čiji donji dio čine tangice. Fotku je u samo nekoliko sati lajkalo preko 11.000 ljudi, dok su mnogi od njih ostavljali i pozitivne komentare u kojima se vidi da je stvarno najviše pažnje privukla guza naše influencerice.  

 

'Koja guza',' Ovo dupe liječi koronu', 'Majko mila, pa ova guza je stvarno izvježbana' pisali su joj pratitelji. 

Kovač je nedavno objavila fotku u upečatljivoj ružičasto- zelenoj kombinaciji, a pažnju je ukrala mini Bottega Veneta torbica čija je cijena 8500 kuna (1150 dolara).

- Obožavam što se u Vegasu najnormalnije možeš ovako obući u sred bijela dana i nitko te ne procjenjuje ili osuđuje što si obukao, već ti ljudi prilaze i hvale tvoj outfit! Pogotovo cure. Sorry Gorane! - napisala je Sonja uz fotografije.

Podsjetimo, Sonja je strastvena ljubiteljica putovanja, a na jednom od njih se i zaručila. Njezin dugogodišnji partner Goran sudbonosno pitanje upitao ju je u ožujku kada su putovanjem na Maldive proslavili desetu godišnjicu veze. Influencerica je sa svojim pratiteljima podijelila sve što se događalo na njihovom odmoru, a među objavama je i videu u kojem ju je Goran zaprosio. Iznenađena Sonja u tom je trenutku pripremala jedan drugi video za društvene mreže. Dok je snimala Goran je kleknuo, zatim se ona okrenula te ostala šokirana. 

VIDEO Snimka s probe Lille&Jazz - pogledajte kako zvuči pjesma 'Smooth Operator' u njihovoj izvedbi

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
19:19 26.07.2022.

Vulgarno. Osudjujem !

KE
kerberus1106
13:51 27.07.2022.

Promo clanak elitne prostitucije. Ili ona ili Soraja ili Kristina Mandarina....korona rat u ukrajini stravicni pozari i toplinski valovi usred ljeta i elitna prostitucija....i tako u krug kroz cijelo ljeto. Ako nafta ide gore PRIJELOMNA VIJEST ako pada nema informacije .....

KU
kuramela
08:42 27.07.2022.

Ovo joj je ponos ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije