Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozornost ukrali komentari obožavatelja

Domagoj Vida objavio fotografije s atraktivnom suprugom Ivanom koju rijetko viđamo u javnosti

Foto: Instagram screenshot
1/10
26.07.2022.
u 15:06

Ivana i Domagoj vjenčali su se 2017. godine u umaškoj crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina, a otprilike godinu dana ranije na svijet je stigao njihov sinčić David. Prije nego što se udala za Domagoja, Ivana je na izborima ljepote osvojila čak četiri lente.

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida (33) na svom je Instagram profilu podijelio fotografije s atraktivnom suprugom Ivanom koju nemamo priliku često vidjeti . Naime, Ivana se rijetko pojavljuje u javnosti, a svoje profile na društvenim mrežama već godinama drži zaključanima za javnost.

Domagoj je sada na Instagramu zaredao niz zajedničkih fotografija. Na njima par pozira zagrljen u liftu. Ivanina krem kombinacija otkrila je njezine duge noge, a on se odlučio za kariranu košulju, crne hlače i tenisice. Nogometaš je zatim objavio još jednu fotografiju sa suprugom. Ivana je zablistala u mini haljini dugih rukava i cvjetnog uzorka, uz koje je kombinirala efektne sandale, a Domagoj je odjenuo bijelu košulju, karirane hlače i crne cipele.

Iako je pažnju ukrala zgodna Ivana, ovoga puta ispod objava nanizali su se komentari obožavatelja grčkog nogometnog kluba Aek koji su Domagoju poželjeli dobrodošlicu u novi klub. Naime, nakon što mu je istekao ugovor s Bešiktašom u kojemu je igrao četiri godine, nagađalo se gdje će se nastaviti Vidina karijera, u petak navečer čelnici kluba neslužbeno su potvrdili dogovor te tako započinje novo poglavlje u njihovom životu.

Ivana se nedavno pojavila na eventu jedne poznate online trgovine luksuznih brendova u društvu stilista Marka Grubnića. Prije ovog događaja, posljednji put je snimljena u studenom prošle godine kada je ispred zagrebačkog hotela Amadria Park Hotel Capital dovezla supruga Domagoja na okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmica protiv Malte i Rusije i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. 

Podsjetimo, Ivana i Domagoj vjenčali su se 2017. godine u umaškoj crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina, a otprilike godinu dana ranije na svijet je stigao njihov sinčić David. Prije nego što se udala za Domagoja, Ivana je na izborima ljepote osvojila čak četiri lente. Bila je prva pratilja Miss Hercegovine, Miss turizma Hrvatske, prva pratilja Miss Dalmacije te "Kraljica Hrvatske".

VIDEO Jelena Rozga prvi put u životu koncert počinje u 4 ujutro: 'Treba i to jednom probati'

Ključne riječi

Komentara 8

CA
Car
16:54 26.07.2022.

Budimo iskeni, da nije loptopucač pun kao brod, ova plastična ga ne bi ne pogledala. Ružan je za sve novce, a ona se plastikom sredila. O intelektualnim vrijednostima oboje, smješno je i govoriti. Ali dok je ovaca biti će i vune ili dok je ljubitelja najdosadnije igre na svijetu, praznoglavi loptopucači će imati sve više novaca, a uz nih i ovakvi plastikaneri. No to je svuda u svijetu tako, zabava je smišljena za budale da se ne bi dosjetili razmišljati svojom glavom o ozbiljnim stvarima i još svojom voljom plaćaju da ih se pravi magarcima.

Avatar horuk
horuk
16:27 26.07.2022.

Vida je super simpatičan tip. Njegova Ivana bi super izgledala da nema kemiju u usnama. Meni su ovako napumpane patka- usne uvjek znak da je i mozak na patka nivou. Šteta

RA
RadagastovBrat
15:27 26.07.2022.

A obzirom da je najpoznatija po tome što je žena nogometaša koji je na zalazu karijere prečesto ju i viđamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije