Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poput meksičke sapunice

Šok u novoj epizodi! Irena prepoznala Draganovu 'zlatnu djevojku': 'Ona je ostavila mog brata i djecu'

Foto: RTL
1/7
15.04.2021.
u 08:36

"Pa ona je moja bivša šogorica!" rekla je Irena uplakana. Dijana, "zlatna djevojka" koja je došla Zoranu, također je priznala da se poznaju preko 30 godina.

Show "Ljubav je na selu" svakom je novom epizodom sve dramatičniji. Posljednja, ona emitirana u srijedu, sve je šokirala jer se gotovo pretvorila u meksičku sapunicu. 

Naime, u ovoj su epizodi farmeri i farmerica upoznali svoje "zlatne djevojke" i "zlatnog dečka", no jedna je "zlatna djevojka" jednu od kandidatkinja iznenadila svojom pojavom. 

"Pa ona je moja bivša šogorica!" rekla je Irena uplakana. Dijana, "zlatna djevojka" koja je došla Zoranu, također je priznala da se poznaju preko 30 godina.

Foto: RTL

Irena, natjecateljica koja je pisala Draganu, je potom objasnila o čemu se radi. "Povrijedila je mog brata, otišla je i ostavila djecu s njim...", kazala je.

Dijana je potom rekla kako su njih dvije nakon njenog odlaska održavale blizak odnos. "Jednostavno smo ostale bliske i prijateljice. 17 godina je prošlo od moje rastave", kazala je.

No, Irena se ne čini toliko sretna što je vidjela svoju 'blisku prijateljicu' u showu, a također je sve upozorila na nju. 

Foto: RTL

"Može se desiti da se i kod Zorana to dogodi. Nije sigurno baš s njom", kazala je.

VIDEO>> Zbog ljubavi princ Philip odrekao se vjere i zahladio odnos s obitelji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije