Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla sakriti emocije

Snježanu Dujmić dirnula 'A strana' posvećena Rajku: 'Otplakala sam i odbolovala svoje'

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/8
24.01.2022.
u 13:46

Bezvremenski hitovi Rajka Dujmića obilježili su subotnje izdanje popularne HRT-ove emisije ''A strana''. Gledateljima su se probudila lijepa sjećanja i povratak u neka bolja vremena, a emisija je posebno dirnula Rajkovu udovicu Snježanu.

Bezvremenski hitovi Rajka Dujmića obilježili su subotnje izdanje popularne HRT-ove emisije ''A strana''. Gledateljima su se probudila lijepa sjećanja i povratak u neka bolja vremena, a emisija je posebno dirnula Rajkovu udovicu Snježanu koja se još uvijek uči nositi s emocijama i gubitkom supruga.

– Bilo je jako teško naučiti da Rajko više nije dio mog života. Zajedno smo bili 33 godine, to nije bila navika, nego život, pola mog, pola njegovog – ispričala je Snježana za Slobodnu Dalmaciju, a otkrila je i kako je pogledala ''A stranu'' te kako joj je svaka sekunda emisije bila iznimno teška.

– Otplakala sam i odbolovala svoje, kao što to radim i svakog dana. Ne znam kako bih podnijela da su me zvali da gostujem u emisiji, mislim da bi mi to bilo još teže.

Rajko i Snježana upoznali su se u Primoštenu. Ona je bila maturantica, a glazbenika je došla tražiti autogram za svoju majku, no između njih se uskoro javila ljubav. Dovoljan je bio jedan poziv na piće. Vjenčali su se 1990. godine, a Rajko joj je posvetio veliki hit Novih fosila ''Dijete sreće''.

 

Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
– Rajko je bio poseban čovjek, on je bio iskrena emocija i veliko srce. Njegove su pjesme utjecale na mnoge generacije. Evo, danas imate mlade rođene 90-ih, pa i 2000-ih, koji slušaju njegove pjesme. To se stvarno prenosi s koljena na koljeno, radi se o velikoj ostavštini – ispričala je Snježana u intervjuu za Večernji list.

– On je stvarno bio emotivac koji se nije znao nositi s današnjim svijetom koji se stalno mijenja, pogotovo u ovoj situaciji s koronom, podjelom na antivaksere i vaksere... Kako je rekao Neno Ninčević na njegovu ispraćaju, Rajko je uvijek brinuo o tome vole li ga ljudi dovoljno. A on je zaista volio ljude. Netko će reći da ga previše glorificiram. To nije glorificiranje, nego činjenica. On je imao svoju ljudskost i kvalitete – dodala je.

VIDEO Kristijan Rahimovski javno se oprostio od tate i rasplakao mnoge: Tatek moj, sad odmori, pa rokaj gore s ekipom

 

Komentara 5

HU
Humbleandhonest
14:01 24.01.2022.

Šteta što nije mogao biti bolji prema sebi, a onda i svojim najbližima. Još je puno mogao dati... stvarno je čudo dobrih pjesama skladao.

SO
sohnahoakasaa
14:17 24.01.2022.

gSnježani je jasno i svjedoče joj svaki dan kako je Rajko i naš, naše generacije a mladi svaki dan pokazuju i njihove danas i onih svih koji dolaze.. I to je bio veliki teret za jednog čovjeka koji, da bi bio to što je morao biti sav satkan od duše i srca svoga. Takav 'teret' (blagoslov i dar Božji) ni jedan takav prije njega niti poslije njega nije u stanju bez 'posljedica' po sebe nositi. Predivna je bila A strana, predivni mladi izvođači koji su sve do jednog, baš svi pjevali s posebnom emocijom i znam da je mnogo Hrvata jako emotivno i sa suzama u očima gledalo emisiju. Hvala 'glavnom' od A strane što nas je maksimalno poštedio (i sačuvao) od njih troje a naročito o nje. Prijetvorna, lažna do boli bez dostojanstva cijeli život zašto bi ga imala na kraju svojih (neizbježnih) hvala Bogu samo 3 min i na kraju iskrvelji.

Avatar Anna
Anna
07:16 25.01.2022.

A tesko da ti virujen da si oplakala .., prije bi rekla da si se spasila jer biti sa nekim ko te zlostavlja fizički i psihički godinama i di si vise nesritan, nezadovoljan nego sritan i zadovoljan u zivotu tesko da netko more plakati za takvom osobom , mozda iz nekih drugih razloga rutine , navike .. ili pak da joj je stvarno sve to odgovaralo onda ni sa njom nije nesto ok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije