Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je na cipru

Ana Rucner pokazala liniju u uskoj haljini, komentari ne staju: 'Kakva si ti lavica'

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/11
24.01.2022.
u 12:33

No, Rucner nije propustila razgledati grad, a za to vrijeme bila je odjevena u usku crvenu kožnatu haljinu koja je istaknula njenu liniju. Fotka je skupila preko 1000 lajkova, ali i komentara Aninih pratitelja.

Naša violončelistica Ana Rucner (38) otkrila je kako je na Cipru. Tamo je bila zbog poslovnih obaveza, naime, održala je koncert. 

No, Rucner nije propustila razgledati grad, a za to vrijeme bila je odjevena u usku crvenu kožnatu haljinu koja je istaknula njenu liniju. Fotka je skupila preko 1000 lajkova, ali i komentara Aninih pratitelja. 

"Ljepotica i diva", "Žena san", "Žena s velikom karizmom", "Kakva si ti lavica" samo su neki od komentara pratitelja. 

Proslavljena violončelistica podijelila je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama u studenom kako se zarazila koronavirusom koji joj je nakratko poremetio planove no sada je spremna za nove projekte i radne pobjede.

 

- Nakon dva tjedna ljubičastog bademantila i rozih šlapurdača, s današnjim danom slavim pobjedu nad koronom i jaaako sam sretna, stoga sam se počastila malom modnom revijom birajući novogodišnji styling ili što god već! Ljubim vas. - napisala je Ana uz video u kojem je uz pjesmu Mariah Carey 'Fantasy' te pokazala dio raskošnog walk in ormara na kojem bi joj pozavidjele sve ljubiteljice mode, a potom nam je otkrila kako se osjeća.

- Preboljela sam koronu, nasreću s blagim simptomima poput blago povišene temperature i gubitka mirisa koji mi se nakon par dana i vratio. Slušala sam upute svoje liječnice, strogo se držala pravila mirovanja i hranila tijelo svim potrebnim vitaminima kako bi ojačala imunitet, a to radim i inače. Bogu hvala, imala sam sreće i to je iza mene, barem zasad- rekla nam je Ana.

Inače, Ana je krajem rujna održala koncert na jednoj od najljepših plaža na svijetu, Zlatni rat koju je odabirala za svoj koncert 'Adio lito' te se na spektakularan način oprostila od ljeta. Ana je time postala prvi izvođač koji je održao koncert na Zlatnom ratu. Snimila je i videospot na Medvedgradu gdje je održala i koncert na otvorenju obnovljenog drevnog grada, a nakon pauze, sada je spremna za nove projekte.

VIDEO Kristijan Rahimovski javno se oprostio od tate i rasplakao mnoge: Tatek moj, sad odmori, pa rokaj gore s ekipom

Ključne riječi

Komentara 1

TR
trinaest
07:58 25.01.2022.

Anci pojedi nekaj, nije dobro…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije