Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani u karanteni

Slavnu glumicu napali jer joj sin hoda u štiklama, a ona im je brzo odgovorila

Foto: Instagram
1/6
05.04.2020.
u 15:25

Halle Berry obožavatelji su prozvali jer je svom šest godina starom sinu dopustila da po kući hoda u njezinim čizmama koje imaju potpetice

Roditelji u danima koje provode u karanteni traže razne načine kako zaigrati svoju djecu i učiniti im taj boravak u kući što zabavnijim. Glumica Halle Berry 12. dana u karanteni dopustila je svom šest godina starom sinu da nosi njezine čizme s potpeticom. Nedugo nakon što je objavila video u kojem njezin sin hoda i penje se uz stepenice u ovim čizmama dobila je brojne kritike.

1/13

Obožavatelji su joj rekli kako je to jako opasno i da može pasti i slomiti se, a mnoge je zgrozila i sama činjenica što dječak uopće nosi štikle i rekli su kako se nadaju da je na snimci njezina kći a ne sin. Glumica se nije suzdržala i odgovorila je 'zabrinutim' obožavateljima.

- Ovo je bezopasna zabava. Pokušavamo preživjeti. Karantena svaki dan postaje sve zabavnija – napisala im je bivša Bondova djevojka. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Quarantine Day 12 🥴

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar majkuvam
majkuvam
15:50 05.04.2020.

Jel je sigurna da je sin?

TE
texas
02:30 06.04.2020.

Ma koga to.........

KO
kopemife
16:30 05.04.2020.

Samo se opustite to je bezazlena zabava. Za koju godinu mali ide na promjenu spola da bi mamica bila na naslovnici. Samo se opustite nitko vam ne pere mozak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije