Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Nikolina mijenja stav: Okreće novu ploču sukladno hektarima vinograda i bankovnom računu

Foto: RTL/Instagram
1/9
05.04.2020.
u 11:30

Promjenu Nikolininog ponašanja primijetili su i gledatelji i odmah komentirali kako je Nikolina mišljenje promijenila kada je saznala da je Adam uspješan vinar.

Gledateljima najzanimljiviji bračni par u showu „Brak na prvu“ definitivno su Nikolina i Adam. Na početku njihove bračne priče Nikolina nije skrivala kako Adam nije baš njezin tip muškarca i naglasila je kako bi voljela da je malo zgodniji jer tada bi priča bila malo drugačija.

Ipak, kasnije je malo promijenila mišljenje i u showu je rekla kako je Adam zgodan te mu dobro stoji što god da obuče, a počela je i kuhati svom suprugu iako je u nekoliko navrata izjavila da ona ne kuha i da uglavnom jede u restoranima. Promjenu Nikolininog ponašanja primijetili su i gledatelji i odmah komentirali kako je Nikolina mišljenje promijenila kada je saznala da je Adam uspješan vinar i da ima svoju vinariju i vinograd.

1/10

- Okreće novu ploču sukladno hektarima vinograda i bankovnom računu..ali uzalud... Evo joj i zgodan, ta žena je zaboravila što je prije tjedan dana izjavila, vinarija i bmw digli su letvicu – bili su neki od komentara gledatelja ovog RTL-ovog showa.  Od početka showa Nikolina nije gledateljima omiljeni, a ovo je njezin drugi pokušaj da ljubav traži preko tv showova jer smo ju već gledali u showu „Gospodin Savršeni“ kada je pokušala osvojiti Miju Matića.

 

 

Ključne riječi

Komentara 16

IV
Ivantiasi
11:52 05.04.2020.

Koja prevara od Zene, daj Adame pošalji je tamo odakle je došla , jer definitivno nije tvoj nivo. Pa nakon sto te je vidjela cijela HR i regija ti mozeš birati koju god zeliš ženu. Pozdrav i makni to zlo od sebe. Žena je preračunata do boli.

ZB
zgrada_bez_parkinga
12:33 05.04.2020.

Heheheheh. Ne gledam TV show osim ovih vijesti na portalima. Svidja mi se "kako svi osudjuju" .... kada svi znamo da zene vole novce i automobile ... Ako meni ne vjerujete pitajte onda Bandića. Logično.

BA
balizg
19:52 05.04.2020.

Goga prica kao da tepa djetetu starom 3 dana a jeza od zene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije