Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osjećao se izdanim

Slavni pjevač ostavio zaručnicu tjedan dana nakon što je rodila njihovo dijete: 'Lagala mi je cijelo vrijeme'

aaron carter
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
1/2
05.12.2021.
u 16:30

Pjevač Aaron Carter ostavio je zaručnicu Melanie Martin jer je otkrio da ona potajno komunicira s njegovom sestrom blizankom Angel Carter s kojom pjevač ne razgovara već tri godine.

Pjevač Aaron Carter (33) krajem studenog postao je otac, a samo tjedan dana nakon rođenja sina prekinuo je vezu sa svojom zaručnicom Melanie Martin. Naime, Aaron je otkrio da je ona potajno komunicirala s njegovom sestrom blizankom Angel Carter s kojom pjevač ne razgovara već tri godine. Zbog toga se pjevač osjećao izdanim te prekinuo zaruke. "Lagali su mi. Moja sestra je bila u kontaktu s mojom bivšom zaručnicom. Moja sestra Angel je sve uništila. Hvala ti Angel što si uništila moju obitelj. Bog te blagoslovio", kazao je Aaron. "Melanie mi je lagala cijelo vrijeme dok je bila u kontaktu s mojom sestrom blizankom i članovima obitelji koji su me pokušali strpati u zatvor. Šokiran sam. Ovo je užasno", pojasnio je. 

Navodno, Carter je već ranije rekao zaručnici da ne može razgovarati s članovima njegove obitelji za koje tvrdi da ga pokušavaju prikazati psihički nestabilnim. "Ono što je učinila je neoprostivo. Znala je moje granice. Ne mogu vjerovati da me ovako izdala. Dao sam joj cijeli svijet", ispričao je pjevač.

Podsjetimo, par se počeo viđati 2020. godine, a nakon prijave za obiteljsko nasilje kratko su pauzirali odnos. U ožujku ove godine su saznali da čekaju bebu.

Dodajmo da je pjevač 2019. godine završio u bolnici te fotografija je koju je objavila njegova majka šokirala njegove obožavatelje. Pjevač ima dijagnosticiranu shizofreniju, bipolarni poremećaj, maničnu depresiju i akutnu anksioznost. Tijekom intervjua u emisiji "The Doctors", Aaron je gledateljima pokazao vrećicu punu lijekova koji su njegova terapija za navedena stanja, a zatim je izjavio kako je to "njegova stvarnost i da nema što skrivati".

VIDEO Alec Baldwin dao prvi intervju nakon ubojstva snimateljice na setu

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar crazy_bat
crazy_bat
17:05 05.12.2021.

Objetivno nikakav razlog za ostaviti majku svog tek rođenog djeteta, ali s druge strane, ženska je ružna ko lopov, može si Aaron puno bolju naći. I uz sve svoje dijagnoze.

GA
Galapa
19:19 05.12.2021.

Nemrem vjerovat da sam pročitao ovo

Avatar Tombstone
Tombstone
18:39 05.12.2021.

Valjda ga je decko nagovoril

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije