Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar provod

Slavni glumac usred Zagreba uživao u rakijama i velikom društvu

Foto: Press
1/6
01.07.2019.
u 09:16

Vladimir Furdik, najpoznatiji kao glumac koji se krije iza jezive maske Noćnog kralja u Igri prijestolja, sa svojim je društvom uživao u našoj metropoli.

Zagreb i Hrvatska postaju sve zanimljivija destinacija brojnim poznatim glumcima, pa se tako nedavno Zagrebom šetao i glumac kojeg smo gledali u "Igri prijestolja", u Jamesu Bondu - "Skyfall", u "Robinu Hoodu"... Riječ je o Vladimiru Furdiku

Vladimir Furdik, najpoznatiji kao glumac koji se krije iza jezive maske Noćnog kralja u Igri prijestolja, sa svojim je društvom uživao u našoj metropoli.

Glumac je s prijateljima bio i u američkom restoranu u središtu grada, čiji je vlasnik Hrvoje Šalković..

– Bio je s većim društvom, bilo ih je iz cijelog svijeta i bili su potpuno opušteni. Čim su došli, naručili su rakije, a onda su uzeli nekoliko boca vina. Bilo ih je desetak. Jeli su burgere i rebarca, a nisu imali nikakvih posebnih zahtjeva. Puno su se smijali i zezali. Vladimir je bio toliko simpatičan da je to čudo. Uopće nije strašan kao u "Igri u prijestolja" – otkrio je Hrvoje Šalković kojem je gost prilikom snimanja u Zagrebu bio i Samuel L. Jackson.

Slavni glumac u restoranu je proveo neko vrijeme, a poslije je navodno popio i piće na terasi Arheološkog muzeja.

 

Komentara 8

DR
Drazen78
09:36 01.07.2019.

Slavni glumac, a kladim se da ni autor ovog teksta nije imao pojma kako izgleda i sta je glumio kad je cuo za njegovo ime😂

AN
AnteizmalogZGa
12:00 01.07.2019.

Kad ja ..."obični smrtnik" tučem po rakijama....svi će te reći ...alkos....niš koristi!!!!! A kada "poznati glumac" ždere čašu za čašom ...lumpa ....i nazdravlja , on je "slavni glumac" ...i to je normalno!!!!! Antun -Tin Ujević ....sjedi za stolićem i predpred njim razne vrste alkohola.....To je boem......A drugi to nisu!!!!!

AN
AnteizmalogZGa
12:07 01.07.2019.

Potrudio sam se i našao ga na Wiki... Stvarno Dražen78@ ima pravo!!!!! Novinar uopć nije znao ...ili nije mu bilo jasno, o čemu piše!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije