Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužan oproštaj

Slavna glumica shrvana zbog gubitka u obitelji: 'Voljet ću te do kraja života'

douglas zeta jones
Foto: Momo-Shae/Press Association/PIXSELL
1/5
06.02.2020.
u 09:30

Slavna glumica Catherine Zeta-Jones oprostila se na društvenim mrežama od svog svekra, legendarnog američkog glumca Kirka Douglasa.

Vijest o smrti Kirka Douglasa shrvala je Hollywood. Legendarni glumac preminuo je u 103. godini života, a tužnu vijest objavio je njegov sin Michael Douglas.

"S golemom tugom objavljujemo da nas je Kirk Douglas napustio danas u 103. godini. Za svijet, on je bio legenda, glumac zlatnog doba filma (...) ali za mene i za moju braću Joela i Petera bio je jednostavno tata", napisao je Michael Douglas na svom Facebooku. Dodao je i kako je Kirk imao lijep život te da iza sebe ostavlja filmove za generacije koje dolaze.

Vijest o Kirkovu odlasku rastužila je i Michaelovu suprugu, glumicu Catherinu Zetu-Jones koja se od svog svekra oprostila putem društvenih mreža. "Mom dragom Kirku, voljet ću te do kraja života. Već mi nedostaješ. Čvrsto spavaj", napisala je glumica uz zajedničku crno-bijelu fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Catherine i Kirk bili su iznimno povezani više od dva desetljeća koliko je u braku s njegovim sinom Michaelom. Zajedničkim druženjima glumica se često hvalila i na društvenim mrežama, a jednu od posljednjih zajedničkih fotografija objavila je u prosincu prošle godine za njegov 103. rođendan. "Ovaj tip na mom koljenu ima 103 godine! Sretan rođendan, Pappy! Volim te svim srcem", napisala je tada Catherine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This guy on my knee, is 103!!!!!Happy Birthday Pappy!!! I love you with all my heart. 😘❤️

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Komentara 1

Avatar Kaladin
Kaladin
10:04 06.02.2020.

On i Clint Eastwood su se zbilja naživjeli...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije