Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ROMANSA

Slavna glumica našla dečka na plaži: 'Nije je ni prepoznao, tražio je uslugu'

Uma Thurman
Foto: Press Association/PIXSEL
1/6
01.11.2020.
u 22:00

- Pitao je Umu, koja se igrom slučaja baš tad našla u blizini, bi li mu na nekoliko minuta pričuvala ljubimca. Peter nije imao pojma da priča sa slavnom glumicom, koja je pristala napraviti mu uslugu. I eto, nekoliko mjeseci poslije, oni su ludo zaljubljeni, kazao je izvor

Glumica Uma Thurman ponovno ljubi, a novog dečka našla je na plaži. Kako piše Page SIx, njen novi odabranik je arhitekt Peter Sabbeth, a upoznali su se na plaži u Hamptonu, kada ju je on zamolio da mu pričuva psa dok se kupao. 

- Pitao je Umu, koja se igrom slučaja baš tad našla u blizini, bi li mu na nekoliko minuta pričuvala ljubimca. Peter nije imao pojma da priča sa slavnom glumicom, koja je pristala napraviti mu uslugu. I eto, nekoliko mjeseci poslije, oni su ludo zaljubljeni i planiraju zajednički život. Navodno već traže idealnu kuću u koju će se useliti, kazao je izvor blizak slavnoj glumici najpoznatijoj po ulogama u Tarantinovim filmovima "Pakleni šund" i "Kill Bill 1 i 2".

Uma Thurman
1/6

Iza Ume su dva propala braka s kolegama. U braku s Garyjem Oldmanom bila je od 1990. do 1992. godine. Iz sedmogodišnjeg braka s Ethanom Hawkeom ima kći Mayu (22) i sina Levona (18). Nakon toga dva puta je bila zaručena za  financijskog stručnjaka Arpada Bussona, s kojim ima osmogodišnju kći Lunu.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
06:55 02.11.2020.

gle čuda.... slučajno je na plaži naletjela na arhitekta (koji je nije prepoznao...uh, majku mu, a i zašto bi, ne bih ni ja). Kako to da nije naletjela na stolara, cjevara, zidara ili čuvara WC-a? Koja su to pre**ravanja!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije