Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne srami se oblina

Slavna glumica nakon posjeta Hrvatskoj objavila fotke u badiću: 'Savršeno tijelo'

Salma Hayek i Owen Wilson na splitskoj rivi snimaju film 'Bliss'
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/6
21.08.2019.
u 08:26

Salma je uživala u plićaku dok su udarali valovi,a njezino poprsje bilo je u prvom planu. U opisu fotke napisala je: "Ponekad se moraš opustiti i prepustiti se vodi".

Američka glumica Salma Hayek kao i mnoge njezine kolegice ranije, odlučila je na Instagramu objaviti fotografije u kupaćem kostimu.

Salma je uživala u plićaku dok su udarali valovi,a njezino poprsje bilo je u prvom planu. U opisu fotke napisala je: "Ponekad se moraš opustiti i prepustiti se vodi". Oduševljeni fanovi komentirali su kako glumica ima savršeno tijelo.

 

Salma je nedavno snimala film u Hrvatskoj.

Ova glumica ne srami se svojih oblina, a na našoj obali rado je jela domaće specijalitete. Smatra da odlazak na dijetu donosi određene promjene, ne samo u izgledu, nego i ponašanju.

- U mom svijetu morate biti prekrasni, mršavi, bogati, slavni, a ja ne vjerujem da trebate biti bilo što od toga. Samo trebate biti ono što jeste. Imam bedra i stražnjicu, imam celulit. Nemojte biti previše impresionirani mnome, nemojte se pokušavati odijevati poput mene ili imati istu frizuru. Pronađite vlastiti stil, nemojte novac trošiti pokušavajući biti netko drugi - savjetuje glumica.

 

Ključne riječi

Komentara 1

ŠA
Šargara
09:17 21.08.2019.

sitna ali ima AirBags

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije