Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hollywood u Dubrovniku:

Glumac kupio salamu od smokvi, a njegova kolegica poručila da voli Hrvatsku

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/12
28.07.2019.
u 16:54

Salma Hayek i Owen Wilson nakon Splita snimanje filma "Bliss" nastavili su u Dubrovniku.

Koliko je oduševljena Hrvatskom Salma Hayek je pokazala prije nekoliko mjeseci kada je u Rovinju snimala film 'The Hitman's Bodyguard' sa Samuelom Jacksonom i Ryanom Reynoldsom, a sada je opet svojim obožavateljima dala do znanja koliko joj je lijepo u Hrvatskoj.

Naime, Salma se opet vratila u Hrvatsku i to u Split i ovaj put njen posjet je poslovne prirode jer snima film "Bliss" s Owenom Wilsonom, a nakon Splita snimanje su  nastavili u Dubrovniku. Salma je objavila video na Instagramu ispod kojeg je napisala: Volim Hrvatsku.

Njen kolega Owen, kojeg su splitski ugostitelji upamtili kao jako pristupačnu osobu istražio je Dubrovnik. Na Lopudu je uživao u restoranu Dubrovnik, a osoblje restorana na društvenim mrežama je podijelio dojmove o svom slavnom gostu.

-  Bila nam je čast služiti i upoznati istinsku zvijezdu, koju je zanimalo sve o našem 20-godišnjem obiteljskom radu. Hvala Vam jer dokazujete da još postoje osobe poput Vas, koji cijene i poštuju male ljude. Divno Vas je bilo upoznati - napisali su.

Wilson se danas prošetao Stradunom i obavio šoping u trgovini Nota Bene, a vlasnica Nina Sardi za DuList ispričala je kako je Wilson u njezinom dućanu  kupio marmeladu od naranče, začine i salamu od smokava.

-  Sve ga je interesiralo. Nije samo ušao i izašao. Njemu je bilo jako zanimljivo, imao je što čut’ i vidjet’. Cijeni tradiciju, pitao nas je i koliko se dugo bavimo proizvodnjom. Nevjerojatno koliko je jednostavan i koliko je naš razgovor lagano tekao - ispričala je. 

Ključne riječi

Komentara 4

MA
markomateracisvršimtipofaci
19:53 28.07.2019.

@Radagast Šta ti znaš, pa tebi ptice žive ispod kape... Hi, hi..

SA
samoborka
18:08 28.07.2019.

Lijepo za cuti. Ali kada ce moji jadni sunarodnjaci napokon shvatiti da je americko hvaljenje svega stvar njihovih obicaja i kulture komuniciranja,a ne iskrenosti?

Avatar rubinet
rubinet
20:12 28.07.2019.

Da sam ga sreo na Stradunu sigurno bih ga pitao : "Što si došao? A gdje si bio 1991?"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije