Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mora platiti i kaznu

Slavna glumica ide u zatvor: Napravila sam to iz ljubavi prema mojoj djeci

Foto: Profimedia
1/5
23.08.2020.
u 19:00

Lori Loughlin i njezin suprug idu u zatvor jer su priznali da su podmitili jednu osobu s 500 tisuća dolara kako bi njihove kćeri upisao na fakultet

Glumica Lori Loughlin osuđena je na dva mjeseca zatvora zbog toga jer je podmitila jednu osobu kako bi njezina dvije kćeri upisale željeni fakultet. Zvijezda serije "Puna kuća" i njezin suprug Mossimo Giannulli u početku su negirali sudjelovanje u ovom skandalu, ali kada je podignuta optužnica odlučili su priznati istinu. Osim dva mjeseca zatvora sud je Lori odredio i 100 sati služenja u zajednici i mora platiti novčanu kaznu od 150 000 dolara.

Njezin suprug je dobio pet mjeseci zatvora, mora platiti novčanu kaznu u iznosu od 250 000 dolara, odraditi 250 sati rada u zajednici. Odsluženje kazne počinje im 19. studenog kada se do 14 sati moraju pojaviti u saveznom zatvoru. Lori i Mossimo platili su pola milijuna dolara Williamu Ricku Singeru za upis njihovih kćeri Olivije Jade i Isabelle na Sveučilište u Južnoj Kaliforniji, gdje su ih uz pomoć Singera upisali kao veslačice iako se nijedna od njih nikada nije bavila veslanjem.

- Izgubila sam moralni kompas u želji da svojim kćerima omogućim upis na fakultet. Radila sam to iz ljubavi prema svojoj djeci. Ali u stvarnosti je to samo potkopalo i umanjilo sposobnosti i postignuća mojih kćeri. Žalim zbog toga i preuzimam potpunu odgovornost - rekla je u suzama glumica tijekom suđenja. Osim nje u ovom procesu pred sudom se našlo još 50 roditelja koji su na sličan način upisali svoju djecu na fakultet, a među njima je bila i glumica Felicity Huffman koja je osuđena na 14 dana zatvora.

Ključne riječi

Komentara 3

HA
hacker
21:16 23.08.2020.

Otkad je trećerazredna glumica slavna. Nije slavna nego poznata glumica.

BO
bolnaistina
20:59 23.08.2020.

A naš Horvatinčič ubije 2 osobe, bude osuđen zatvorom,i liječi se kavama po kafićima, po hrvatskoj i po europi. Pa ti sad misli.

LI
lietuva
20:04 23.08.2020.

Napravila sam to iz ljubavi prema SVOJOJ djeci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije