Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loši odnosi

Udovica Rajka Dujmića otkrila tko je jedini od članova Novih fosila izrazio sućut

Zagreb: Posljednji ispraćaj Rajka Dujmića na groblju Krematorij
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/7
22.08.2020.
u 19:27

Snježana Dujmić kaže kako nikome od članova Novih fosila ne bi spustila slušalicu da su je nazvali jer u takvim situacijama nema mjesta ljutnji.

Idem dan po dan, noć po noć, a najteže je predvečer, po noći i ujutro. - rekla je Snježana Dujmić u svom prvom intervju koji je dala nakon smrti svog supruga Rajka Dujmića. Za RTL je kazala kako je vjerovala da će se njezin suprug izvući te je opisala kako je reagirao na njezine dodire dok je bio u komi.

- Kad su nam rekli da se Rajkov umro moja reakcija je bila van svake pameti. Ničim izazvana sam rekla ima li Rajko ikakvih organa koje može donirati. Mislila sam da će tako veliko njegovo srce kucati u nekom drugom. Od tuda valjda moja reakcija da doniram, jer on je imao srce kao autobus u kojem su se izmjenjivali razno razni putnici...- ispričala je Snježana. Odnosi između Rajka i ostalih članova Novih fosila Sanje Doležal, Vladimira Kočiša Zeca i Marinka Colnaga nisu bili dobri zadnjih nekoliko godina, a Snježana kaže da joj je samo njezin vjenčani kum Zec izrazio sućut nakon Rajkove smrti.

Zagreb: Posljednji ispraćaj Rajka Dujmića na groblju Krematorij
1/29

- Osobno saučešće mi je izrazio Zec a Sanja i Marinko nisu, a nisu me nazvali da mi izraze sućut, pa ne bi im spustila slušalicu u tim trenucima nema ljutnje. - kaže udovica Rajka Dujmića koja uspomenu na svog supruga namjerava sačuvati osnivanjem zaklade s njegovim imenom.

Ključne riječi

Komentara 38

SO
sohnahoakasaa
00:04 23.08.2020.

Gospođo ako želite biti bolji od njih troje i mnogih drugih, zašutite zauvijek i pustite nas obične ljude da ga volimo, tepamo mu i pjevamo njegove pjesme u veselju i sa sjetom. Nismo bedasti i mi Zagrepčanci znamo sve uspone i padove velikog u svakom smislu g Rajka Dujmić. U čijim to životima nema uspona i padova? Obično 'prvi bacaju kamenje' oni koji su najgrešniji i najkriviji u odnosu na sebi drage ali i sve druge. Zašute više i pustite dragog Limu u njegovom konačno zasluženom miru. Gore je među svojima, gdje nema ni patnje, ni prevare ni boli ni loših ljudi... samo ljubav koju je nesebično davao i toliko želio dobiti. Počivao u miru....

MA
mayo
20:53 22.08.2020.

Draga gospodjo, ako imate imalo poštovanja prema pokojnom Rajku, prestanite u javnosti iznositi prljavi veš...Tim vašim izjavama samo štetite Rajkovom ugledu, isto tako ugledu Novih Fosila.

KO
komunikolog
21:48 22.08.2020.

Zbog koga je Rajko Dujmić prošle godine odležao u rementicu? Zbog Sanje ili Zeca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije