Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa na odmoru

Josipa Lisac u 71. godini pozirala u badiću na bazenu s čašom u ruci i oduševila fanove

Zagreb: Josipa Lisac u Muzeju za umjetnost i obrt snima spot
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/8
23.08.2020.
u 10:30

Trenutačno je na godišnjem odmoru,  a na društvenim mrežama je objavila fotografiju na kojoj pliva u bazenu sa šeširom na glavi i čašom u ruci.

Naša glazbena diva, Josipa Lisac, pokazala je da definitivno zna uživati u životu. Trenutačno je na godišnjem odmoru,  a na društvenim mrežama je objavila fotografiju na kojoj pliva u bazenu sa šeširom na glavi i čašom u ruci. 

Za odmor uz bazen odabrala je jednodijelni kupaći kostim, a uz objavu je samo kratko napisala: "Odmor".
Josipa Lisac je nedavno u intervjuu za avaz.ba progovorila o krizi koju je diljem svijeta prouzročila pandemija koronavirusa.

Foto: Instagram screenshot

– Ne vjerujem u kraj pandemije. Moramo naučiti bolju disciplinu. Ova godina je gotova, ne postoji. Rukavice stalno nosim, masku stavim svaki put ako sam prehlađena. Ljudi se moraju naučiti distanci. Ne možeš dolaziti i zabadati se drugome u lice. Pozdravi me na daljinu. To je uvijek bio moj stil života – zaključila je. 

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
11:42 23.08.2020.

Oduševila je fanove... ufff... volio bi vidjeti jednog jedinog-iskrenog.

MK
MKGRA
10:57 23.08.2020.

Ne pliva nego se drži za rub bazena

KO
kodamesepita
12:36 23.08.2020.

85 otprilike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije