Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorila je dušu

Slavna glumica dugo je skrivala da je bila zlostavljana: 'Vjerovala sam toj osobi više nego sebi'

Foto: Instagram
1/10
02.11.2022.
u 06:30

Annu ćemo uskoro gledati u novom filmu ''Alice, Darling'' u kojem je utjelovila glavnu junakinju Alice, a priča govori o ženi koja je zarobljena u vezi s nasilnikom. Glumica je priznala kako je upravo tematika filma ono što ju je odmah privuklo da prihvati ulogu.

Glumica Anna Kendrick (37) otvorila je dušu i progovorila o zlostavljanju u prošloj vezi. Kako kaže, opravak joj je i dalje izazov, a tvrdi da je za sama kriva.

- Našla sam se u situaciji da sam tu osobu voljela i vjerovala joj više nego sebim- priznala je Anna pa objasnila:

- Dakle, kada vam ta osoba govori da imate iskrivljen osjećaj za stvarnost i da ste nemogući te da se sve što mislite da se događa ne događa, vaš život jako brzo postane zbunjujući - kazala je glumica no nije htjela otkriti ime bivšeg dečka. Rekla je kako je opravak ''najteži zadatak'' u njezinom životu te kako i dalje vjeruje kako je ''sama kriva''.

Annu ćemo uskoro gledati u novom filmu ''Alice, Darling'' u kojem je utjelovila glavnu junakinju Alice, a priča govori o ženi koja je zarobljena u vezi s nasilnikom. Glumica je priznala kako je upravo tematika filma ono što ju je odmah privuklo da prihvati ulogu.

Inače, Anna je šest godina bila u vezi sa snimateljem Benom Richardsom. Nakon njega bila je zaljubljena u Billa Hadera (44), a upoznali su se 2019. na snimanju božićnog filma ''Noelle''. Strast između njih rodila se tek kasnije kada su se ponovno sreli u emisiji ''Saturday Night Live'' gdje su zajedno gostovali, no ljubav nije potrajala drugo. Prekinuli su u lipnju ove godine.

VIDEO Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio je svoj život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69 mil. kn'

 

Ključne riječi

Komentara 5

DI
Diesel
07:05 02.11.2022.

Kod mene na poslu izgleda da su sve bile zlostavljane? Danas vole samo novac i slobodno vrijeme za kavu, bijelo vino, pilates i salatu. Djeca i obitelj ih vise ne interesiraju, imaju sliku psa na radnom stolu.

DU
Deleted user
09:54 02.11.2022.

Jel postoji koja poznata ili "poznata" osoba koja nije bila zlostavljana a poznata žena koja prije 20-30 godina nije bila silovana ?

MA
Maslac
09:09 02.11.2022.

Nazalost vecina zena je bila zlostavljana , samo sta neke o tome pricaju a velika vecina ne. Neke u djetinjstvu , neke na tulumima , neke na radnom mjestu....( najvise zenski sta hoce postati manekenke, pjevacice, glumice...). A muskarci ?? Neki misle da su zene sprave za treniranje u Bodyboolding centru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije