Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA SLIČNOST

Slavna glumica čestitala kćeri rođendan, fanovi komentiraju da su poput sestara

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
24.05.2021.
u 18:05

Je li moguće? 17 godina danas? Moja najslađa djevojko... Moj si život! Svaki dan ne nasmijavaš, brilijantna si i vrijedna. Do srži si svoja i divim ti se zbog toga. Da sam barem ja imala i mrvicu samopouzdanja koje ti imaš kada sam bila tvojih godina, napisala je Paltrow

Poznata glumica Gwyneth Paltrow na Instagramu je objavila fotografiju kćeri Apple, koja je nedavno proslavila 17. rođendan.  Osim što djevojka nevjerojatno sliči majci, mnogi su se šokirali kada su pročitali da već ima 17 godina. 

"Je li moguće? 17 godina danas? Moja najslađa djevojko... Moj si život! Svaki dan ne nasmijavaš, brilijantna si i vrijedna. Do srži si svoja i divim ti se zbog toga. Da sam barem ja imala i mrvicu samopouzdanja koje ti imaš kada sam bila tvojih godina. Jako si inspirativna i cool. Sjećam se jutra kada si došla na ovaj svijet tako savršeno. Ne mogu vjerojati da je prošlo 17 godina. Sretan rođendan, moj anđele", napisala je glumica u opisu fotografije na kojoj je Apple pozirala na jednoj tropskoj lokaciji. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Gwyneth je kćer dobila s bivšim suprugom Chrisom Martinom, frontmenom britanske grupe Coldplay. Osim Apple, bivši par ima i 15-godišnjeg sina Mosesa. Par se od tada razveo, no oni su i danas u dobrim odnosima te zajedno odgajaju djecu. Razlog razvoda bila je navodno njezina želja da bude u centru pažnje medija i javnosti, dok je glazbenik samo htio miran život za sebe i svoju djecu. 

VIDEO: Što su Talijani zapravo osvojili nakon pobjede na Eurosongu? 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije