Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVAŽNIJI DAN

Bivša missica udala se u vjenančanici od 18 tisuća kuna za 13 godina starijeg partnera

Eni Šukunda
Foto: Tomislav Beroš
1/9
24.05.2021.
u 13:24

Savršenu vjenčanicu po mjeri upotpunila je srebrnim cipelama za koje je izdvojila 5800 kuna, ali i simboličnim buketom od bijelih hortenzija s 12 crvenih ruža.

Eni Šukunda (31), Miss Supranational Hrvatske 2017. godine udala se ovog vikenda za 13 godina starijeg partnera Miroslava, godinu dana nakon zaruka. 

Ni ona ni odabranik njezina srca nisu uspjeli sakriti emocije pa su im nakon sklapanja braka niz obraze potekle suze radosnice, otkriva RTL-ov Ekskluziv.

Eni je na svom najvažnijem danu u životu nosila usku ručno rađenu vjenčanicu otvorenih leđa i dubokog dekoltea. Prozirna francuska čipka kožu je krasila tankim nitima i perlama dok su dugi rukavi nadoknadili decentnost haljine uz detalj originalnog nojevog perja. Za ovu posebnu kreaciju, Eni je iskeširala 18.000 kuna. No ni 13 godina starijeg, sada već supruga, nije bacila u sjenu. Miroslav je uz elegantno crno odijelo odabrao upečatljive crvene tenisice!

Savršenu vjenčanicu po mjeri upotpunila je srebrnim cipelama za koje je izdvojila 5800 kuna, ali i simboličnim buketom od bijelih hortenzija s 12 crvenih ruža.

Dvanaest je nekako naš broj, ja sam to i ranije spominjala u izjavama, mi se poznajemo dugi niz godina i kao prijatelji i obiteljski i eto, došlo je naše vrijeme, poručila je Eni za Exkluziv i dodala kako ih veće slavlje očekuje iduće godine. 

Foto: RTL/Screenshot

-S obzirom da nije mogla biti ceremonija na okolnosti, koronu i ostalo, kakva je trebala biti, ja sam rekla ovo će biti vjenčanje, a dogodine će biti svadba, tako da smo uzeli samo dva kuma ove godine, s njima ćemo malo proslaviti, meni je obitelj ovdje, ali nisam htjela, ako nekoga uzmete, nekoga izuzmete, znate kako to ide, imam neku svoju bajku koju ću ostvariti dogodine tako da smo samo sa kumovima, rekla je Eni. 

Bivša missica privukla je pozornost javnosti nedavno na izboru za Miss Supranational Zagrebačke županije, gdje se pojavila nakon što se u Turskoj podvrgla plastičnim operacijama. Na društvenim mrežama objavila je snimku iz turske klinike na kojoj je pokazala da je otišla korak dalje i napravila si mačje oči, nos, usne, ali i grudi. 

VIDEO: Albina se vratila iz Rotterdama

Ključne riječi

Komentara 3

LI
liliZG
16:33 24.05.2021.

na svojoj bračnoj fotografiji izgleda kao da ima 51 godinu a ne 31..

MO
modovisisajteMaraschino
13:32 24.05.2021.

ali glavno da se hvali što je koliko koštalo

JU
Jugoslavenčina3
13:31 24.05.2021.

Šta ti je ljubav, vidiš ti to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije