Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Kći hrvatskog tajkuna koja je u showu izgubila samo 8 kg se zaručila, a pokazala je i prsten

Foto: RTL
1/10
24.05.2021.
u 15:04

Njezin odabranik je Marko Lončarek s kojim ne skida osmijeh s lica, a da su u sedmom nebu svjedoče mnogobrojne fotografije na društvenim mrežama. Godišnjicu veze proslavili so ove godine u siječnju kada su zajedno dočekali novu godinu.

Čini se da se se zvijezde za bivšu kandidatkinju show "Život na vagi" Luciju Šarić itekako posložile. Naime, objavila je da je zaručena! Njezin odabranik je Marko Lončarek s kojim ne skida osmijeh s lica, a da su u sedmom nebu svjedoče mnogobrojne fotografije na društvenim mrežama. Marko ju je zaprosio u gradu Como u Italiji. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Godišnjicu veze proslavili so ove godine u siječnju kada su zajedno dočekali novu godinu. Lucija se  ne trudi se skrivati da je  zaljubljena, a pratiteljima svakodnevno daje do znanja koliko su sretni. 

Inače, Lucija je kći bogataša iz Sesveta imena Marijan Šarić. U emisiju je ušla sa 133.7 kilograma, a iz kuće je izašla s tek 7.9 kilograma manje. Nakon toga odlučila je angažirati osobnog trenera koji joj je pomogao, prema njenim riječima, izgubiti čak 70 kilograma.

– Cijeli život sam bucka i kada su mi ljudi govorili da će s godinama biti sve teže, nisam im vjerovala. Sada vidim da je to istina, mnogo je lakše bilo sa 17 ili 18 godina gubiti kilograme. Borim se i ne mislim odustati. Pretvrdoglava sam osoba da ne bih uspjela. Mislim da mi je ključan faktor naći balans između treninga, prehrane, poslovnih obaveza i društvenog života – zaključila je u jednom razgovoru s medijima Šarić.

- Svatko se sa svojim kilama nosi kako zna, neki lakše, neki teže. Ja sam cijeli život bucka i nosim ja to, ali neću biti mirna i neću stati dok ne dođem do cilja - kazala je jednom Lucija dometnuvši kako su joj nudili posao plus size modela, ali nije prihvatila jer smatra da tako šalje krivu poruku svim ljudima u borbi s kilogramima. - Pretilost je opasna i za fizičko i za psihičko zdravlje ljudi. To je moje mišljenje i ja se toga držim. Sve je OK, ali u granicama normale - rekla je ranije.

VIDEO Što su Talijani zapravo osvojili nakon pobjede na Euroviziji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije