Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mirna luka

Slavlje u obitelji Mamić! Mariju i Tiji stižu čestitke sa svih strana

Foto: Instagram
1/8
14.10.2020.
u 13:35

Naime, Tia je na Instagramu objavila nekoliko fotografija s vjenčanja, dok su joj pratitelji u komentarima čestitali.

Supružnici Tia i Mario Mamić slave treću godišnjicu braka, a poduzetnica je to obilježila i objavom na društvenim mrežama. Naime, Tia je na Instagramu objavila nekoliko fotografija s vjenčanja, dok su joj pratitelji u komentarima čestitali. 

Inače, Tia i Mario vjenčali su se u zagrebačkom hotelu Westin u listopadu 2017. Svadba se održala na 17. katu zgrade, a neki su je tada nazvali i svadbom godine. Uzvanike je zabavljala srpska pjevačica Rada Manojlović. Poduzetnica se udala u vjenčanici koju je kreirala dizajnerica Matija Vuica. 

Podsjetimo, Tia je oduvijek bila suzdržana kada je riječ o medijima, a u jednom od rijetkih medijskih istupa progovorila je o životnim nedaćama koje su je zatekle. Rano je ostala bez majke, a život s ocem alkoholičarem ostavio je traga na njoj. Novu šansu pružio joj je ekonomski stručnjak i političar Ljubo Jurčić koji je skrb o Tiji preuzeo nakon što je ostala bez oba roditelja. Da prebrodi rane iz djetinjstva, pomogao je i sin Zdravka Mamića, u čijem je zagrljaju pronašla svoju mirnu luku.

– Najvažnije mi je u životu znati da imam partnera koji je uz mene te mi je ujedno i najbolji prijatelj. Unio mi je mir i donio osmijeh na lice svaki dan – kazala je svojedobno Tia. Mario iza sebe ima jedan propali brak, i to s bivšom TV voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dvojicu sinova.

1/13

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
14:16 14.10.2020.

Evo kako i večernji doprinosi radikalizaciji društva. Sin lopova i sam lopov, bez braniteljskog "backgrounda", ali nekako kao fol desničar, oženio izoperiranu tuku bivšeg ministra, kao fol ljevičara isto bez braniteljskog "backgrounda". I vjenčanje i život ispunjen slikama sa skupihh mjesta u skupim krpicama po skupim stanovima sa skupim namještajem... a ti dijete sa stvarnim braniteljskim backroundom zovi brata u Njemačku pitaj kako mu je, pričaj mu šta boli oca, mater, reci koliko je teško buditi se u 4 ujutro da bi zaradio onoliko koliko ovo dvoje potroše za jedsn remen na hlačama. PLJU!

DU
Deleted user
16:02 14.10.2020.

Kako ne bi branitelji dizali ruku na sebe kad usred Zagreba ovakvoj lopovskojj eliti po pisanju VL peva visokocenjena pazi sad Rada Manojlović.Pa sigurno njima ne treba neki pjevač koji je pjevao npr. Moja domovina..Njima trebaju samo HR kune koje nama pokradu.Bivši ministar je u tome bio i je jako spretan.

DU
Deleted user
15:47 14.10.2020.

Ovakav članak kao i VL zaslužuje jedan veliki FUJ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije