Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
7. rođendan

Slavlje u kraljevskoj obitelji! Princ George više nije mali, a to dokazuju i najnovije fotografije

Foto: Aaron Chown/Press Association/PIXSELL
1/6
22.07.2020.
u 11:55

Obje fotografije slikala je njegova majka, vojvotkinja od Cambridgea, ranije ovog mjeseca, a čini se da su nastale u njihovom domu u Norfolku.

Dvije fotografije princa Georgea na kojima svojoj majci pozira širokog, simpatičnog osmijeha objavljene su dan prije njegovog sedmog rođendana koji slavi danas.

Na njima budući kralj otkriva tipični osmijeh sedmogodišnjaka, bez mliječnih zubi, s novim trajnim zubima i velikim prostorima među njima. Obje fotografije slikala je njegova majka, vojvotkinja od Cambridgea, ranije ovog mjesec, a čini se da su nastale u njihovom domu u Norfolku. Kensingtonska palača objavila je da su princ William i Catherine presretni što mogu podijeliti fotografije. "Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea presretni su da mogu podijeliti dvije nove fotografije princa Georgea uoči njegovog sutrašnjeg sedmog rođendana", objavila je u priopćenju Kensingtonska palača.

Foto: Instagram screenshot

Princ George treći je u nizu za tron nakon njegovog djeca princa Charlesa i oca princa Williama, Troje djece Williama i Kate rijetko se mogu vidjeti u javnosti, ali je postala tradicija da se objavljuje poneka fotografija koju snimi Kate povodom posebnih prigoda. Dok Britanija tek  prvim koracima polako izlazi iz karantene uvedene zbog covida-19, vjerojatno je da će princ George proslaviti rođendan doma. Prošle je godine veliki dan obilježio na odmoru s roditeljima, na karipskom otoku  Mustique. George je najstariji od troje djece, sestra Charlotte ima 5 godina, a brat Louis dvije.

Foto: Instagram screenshot

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije