Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapalio društvene mreže

Slavko Sobin novom fotografijom pokazao rezultate treninga: "Samo se ti skini"

Foto: Instagram
1/6
02.09.2021.
u 18:03

Prvi trening nakon nekih 40 dana je najteži. Ali već drugi je mačji kašalj. Lagane pripreme za povratak u stvarnost, rutinu i disciplinu počinju danas. Tko je u istoj fazi? Kako si vi olakšate povratak?

Glumac Slavko Sobin (36) na svojem je Instagram profilu objavio fotografiju koja je raspametila njegove pratitelje. Slavko je inače veliki ljubitelj vježbanja, a rezultatima treninga često se pohvali na društvenim mrežama.

Ovoga puta pozirao je u plićaku, obučen u plavu mokru majicu koja je istaknula njegove isklesane trbušnjake.

"Kad se skineš, falija si. Kad se ne skineš, falija si", napisao je glumac uz fotografiju koja je skupila nekoliko tisuća lajkova i brojne komplimente.

"Samo se ti skini", "Ma zgodan uvijek", "Super si", samo su neki od komplimenata.

Glumac je nedavno s pratiteljima podijelio da se vratio treninzima nakon stanke, a objavio je i sliku bez majice.

"Prvi trening nakon nekih 40 dana je najteži. Ali već drugi je mačji kašalj. Lagane pripreme za povratak u stvarnost, rutinu i disciplinu počinju danas. Tko je u istoj fazi? Kako si vi olakšate povratak? I najvažnije- Ivan Šarić jesi spreman za ponedjeljak?", napisao je tada glumac, a pratitelji su mu poručili da se uopće ne vidi da nije trenirao.

VIDEO Severina nam potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu' 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
18:13 02.09.2021.

Nemoguce je raspametiti nekoga tko pameti nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije