Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajedno treniraju

Cro Cop ponosno pozirao s 18-godišnjim sinom, pratitelji komentiraju: 'DNK test nije potreban'

Foto: instagram
1/9
02.09.2021.
u 15:05

Na društvenim mrežama često hvali intenzivnim treninzima, a nerijetko se nađu fotke i njegovog naslijednika - 18-godišnjeg Ivana, koji je također u zavidnoj formi.

Iako je posljednje dvije godine u mirovini, legendarni Cro Cop Mirko Filipović (46) nije odustao od  forme pa se tako na društvenim mrežama često hvali intenzivnim treninzima, a nerijetko se nađu fotke i njegovog naslijednika - 18-godišnjeg Ivana, koji je također u zavidnoj formi. 

Sada je objavio jednu zajedničku fotografiju, a u opisu je stavio samo srce.

Foto: Instagram

Pratitelji se nisu mogli načuditi koliko otac i sin zapravo nalikuju

"Ne pada jabuka daleko od stabla", "Nema potrebe za DNK testom", "Kakav otac, takav sin", pisali su pratitelji u komentarima. 

Inače, Mirko često objavljuje kako zajedno treniraju, a treninzima se sve češće pridružuje i mlađi sin Ivan, kojemu je otac Mirko obećao dati podršku ako se odluči baviti sportom.

No, Mirko je već jednom izjavio kako bi on ipak da mu sin, od svega, bude - znanstvenik!

VIDEO>>Severina nam je potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar EtTore
EtTore
23:17 02.09.2021.

el Cozodrilo's

Avatar Golum
Golum
21:16 03.09.2021.

Sirotinjski bazen!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije