Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVENA TAJNA

Slavko Kalezić doživio veliku nezgodu na britanskom X-Factoru

Slavko Kalezić
Foto: Screeenshot
1/3
09.10.2017.
u 15:30

Crnogorski pjevač ponovno je doživio ovacije nakon što je ponovno odradio odlični nastup, i to nakon što mu je otpala pletenica

Crnogorski pjevač Slavko Kalezić ponovno je ukrao show na britanskom izdanju X-Factora. ovogodišnji predstavnik naših susjeda na Eurosongu u Ukrajini suverenim je nastupom u emisiji uživo na Wembleyu osigurao nastup u daljnjem tijeku natjecanja.

No, Slavko je otkrio i svoju veliku tajnu. Njegov zaštitni znak, duga pletenica koju strastveno vrti tijekom nastupa, otpala mu je dok je izvodio Rihanninu pjesmu "Where Have You Been". Slavko to nije primijetio do završetka nastupa, a onda je zaradio i poljubac od sutkinje Nicole Scherzinger, koja mu je rekla:

- Bravo! Nastavio sa show, bez obira na problem.

Nije samo Nicole bila oduševljena njegovim nastupom. Slavko je postao hit na društvenim mrežama, a fanovi X-Factora većinom su pisali kako je njegov nastup bio najsmješniji u ovogodišnjem X-Factoru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije