Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRNOGORSKA SENZACIJA

Slavko Kalezić oduševio žiri britanskog X-Factora!

Slavko Kalezić
Foto: Screenshot
1/6
25.09.2017.
u 13:23

Crnogorski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu dobio je četiri glasa DA, i plasirao se u daljnji tijek natjecanja

Slavko Kalezić, crnogorski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu, oduševio je žiri britanskog X-Factora, koji ga je s četiri glasa DA poslao u daljnji tijek natjecanja. Dok su Simon Cowell, Nicole Scherzinger i Sharon Osbourne bili iznenađeni njegovom pojavom, četvrti sudac Louis Walsh otkrio je kako je upravo on savjetovao Slavku da se prijavi na X-Factor, budući da su se upoznali na Eurosongu u Kijevu.

Kalezić je izveo Beyonceinu "End Of Time", uz već dobro poznato mahanje kosom.

– Iskreno kažem da ovako nešto dosad još nisam vidio – kazao je Simon Cowell, a Walsh je zahvalio Slavku jer je doputovao čak iz Crne Gore kako bi sudjelovao u natjecanju.

– Ti si toliko drukčiji od svega dosad viđenog. Pravi si showman i odličan plesač–- kazao mu je Walsh i dodao kako možda nije najbolji pjevač na svijetu, ali je najbolji plesač.

O Slavku Kaleziću protekla dva dana pišu svi britanski mediji. Podsjetili su i kako je Slavko prije četiri godine sudjelovao u regionalnom izdanju X-Factora, no ispao je prije emisija uživo.

Komentara 4

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
14:45 25.09.2017.

Đetići, jel vam ovo budući premijer, ako je ima da uđete u jeuropu brže no srbija, osvijetla vam obraz ovaj samo tako, pleše bolje no lokice hihihihi.

ST
Starotopoljanin
16:17 25.09.2017.

izgleda mi da je ovaj stari u ziriju zaljubljen u ovog slavka,kao i obrnuto,mozda grijesim.jeste vidjeli kako ovaj glavni u ziriju gleda staroga,cudno.

ZO
zoranos
14:20 25.09.2017.

Da definitivno ne razumijem umjetnost! Stvarno dobro pleše, ali ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije