Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treća sezona

Pobjednik 'The Voicea': Studij je platio konobareći i sam se brine o obiteljskom imanju

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/13
23.02.2020.
u 09:53

25-godišnji Vinko Ćemeraš završio je informacijske znanosti u Mostaru i živi sam u obiteljskoj kući u Čapljini te se brine o imanju i životinjama jer su mu roditelji trbuhom za kruhom najprije otišli u Ameriku i potom u Njemačku.

U finalnoj emisiji "The Voicea" titulu najljepšeg glasa Hrvatske osvojio je Vinko Ćemeraš.

Vinko je za finalnu izvedbu odabrao Dvornikovu skladbu i uoči finala za Slobodnu Dalmaciju rekao je kako ni ne bi volio pobijediti jer on voli raditi iz sjene. Ovaj 25-godišnjak studira informacijske znanosti u Mostaru i živi sam u obiteljskoj kući u Čapljini te se brine o imanju i životinjama jer su mu roditelji trbuhom za kruhom najprije otišli u Ameriku i potom u Njemačku.

Foto: HRT

Robert i Danijela Ćemeraš zajedno s Vinkovim starijim bratom i tetom bodrili su Vinka u studiju, a s njima je bila i Vinkova djevojka, a nedostajao je samo Vinkov mlađi brat koji trenutno radi u Irskoj. 

Natjecatelj The Voicea Filip Rudan ispričao nam je kako mu se život promijenio nakon nastupa u emisiji i koju poruku od jedne obožavateljice najviše pamti. 

 

- Vinko je zlatno dijete. Sam je sebi platio fakultet, ljeti konobario na Čiovu, a  zarađeno ulagao u obrazovanje. Nikad nikome na teretu nije bio. Vrijedan je i nikad nije kune tražio, a nije da mu se ne bi dale. Jednostavno je takav.  Kad ne bi bio zauzet fakultetom, svirao je, gažirao...- hvali svog nećaka njegova teta. Njegovi roditelji ne skrivaju koliko su ponosni  i vesele se što će se ovog svibnja njihova obitelj konačno nakon dugo godina okupiti na istom mjestu.

- Nažalost, nismo već tri, četiri Božića proveli zajedno kao obitelj, ali bit će i to opet. Valja nam malo izdurati. Evo, skoro ćemo, u svibnju, opet biti zajedno u Hercegovini, jer se ženi ovaj sin koji živi u Irskoj - rekao je Vinkov tata za Slobodnu Dalmaciju. 

 

 

Emotivni Vinko svira gitaru, piše tekstove, sklada i aranžira pjesme. Počeo je pjevati kao petnaestogodišnjak jer je prijatelju nedostajao vokal u bendu. Izvodi pjesme Pearla Jama, Oasisa, Urbana, a sudjelovanje u The Voiceu smatra prigodom da alternativni rock približi široj publici. Vinko je i autor vlastitih pjesama koje desetak godina izvodi u pubovima i na festivalima. Nastupao je na festivalima Exit i Star, a dio je i Anarhiv dua. Pjesme stvara na engleskom jeziku jer mu tako „puno bolje zvučeˮ.

Komentara 3

DU
Deleted user
10:32 23.02.2020.

Pobjedio je najbolji pjevač, to što je Hercegovac u Hrvatskoj je otegotna okolnost. E pa to je dupla pobjeda

IZ
IzKamena
10:37 23.02.2020.

Ogledni primjer kamenjarske obitelji, 99,999901% je takvih.

RO
RogaBabaroga
10:03 23.02.2020.

i nemre nas domaci decko poibjedfit, i nbemre! hercegovacas vbiser tu nego tam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije