Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Pobjednik 'The Voicea': Studij je platio konobareći i sam se brine o obiteljskom imanju

25-godišnji Vinko Ćemeraš završio je informacijske znanosti u Mostaru i živi sam u obiteljskoj kući u Čapljini te se brine o imanju i životinjama jer su mu roditelji trbuhom za kruhom najprije otišli u Ameriku i potom u Njemačku.
23. veljače 2020. u 09:53 3 komentara 10368 prikaza
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/13

U finalnoj emisiji "The Voicea" titulu najljepšeg glasa Hrvatske osvojio je Vinko Ćemeraš.

Vinko je za finalnu izvedbu odabrao Dvornikovu skladbu i uoči finala za Slobodnu Dalmaciju rekao je kako ni ne bi volio pobijediti jer on voli raditi iz sjene. Ovaj 25-godišnjak studira informacijske znanosti u Mostaru i živi sam u obiteljskoj kući u Čapljini te se brine o imanju i životinjama jer su mu roditelji trbuhom za kruhom najprije otišli u Ameriku i potom u Njemačku.

 | Autor : HRT Foto: HRT

Robert i Danijela Ćemeraš zajedno s Vinkovim starijim bratom i tetom bodrili su Vinka u studiju, a s njima je bila i Vinkova djevojka, a nedostajao je samo Vinkov mlađi brat koji trenutno radi u Irskoj. 

Natjecatelj The Voicea Filip Rudan ispričao nam je kako mu se život promijenio nakon nastupa u emisiji i koju poruku od jedne obožavateljice najviše pamti. 

 

- Vinko je zlatno dijete. Sam je sebi platio fakultet, ljeti konobario na Čiovu, a  zarađeno ulagao u obrazovanje. Nikad nikome na teretu nije bio. Vrijedan je i nikad nije kune tražio, a nije da mu se ne bi dale. Jednostavno je takav.  Kad ne bi bio zauzet fakultetom, svirao je, gažirao...- hvali svog nećaka njegova teta. Njegovi roditelji ne skrivaju koliko su ponosni  i vesele se što će se ovog svibnja njihova obitelj konačno nakon dugo godina okupiti na istom mjestu.

- Nažalost, nismo već tri, četiri Božića proveli zajedno kao obitelj, ali bit će i to opet. Valja nam malo izdurati. Evo, skoro ćemo, u svibnju, opet biti zajedno u Hercegovini, jer se ženi ovaj sin koji živi u Irskoj - rekao je Vinkov tata za Slobodnu Dalmaciju. 

 

 

Emotivni Vinko svira gitaru, piše tekstove, sklada i aranžira pjesme. Počeo je pjevati kao petnaestogodišnjak jer je prijatelju nedostajao vokal u bendu. Izvodi pjesme Pearla Jama, Oasisa, Urbana, a sudjelovanje u The Voiceu smatra prigodom da alternativni rock približi široj publici. Vinko je i autor vlastitih pjesama koje desetak godina izvodi u pubovima i na festivalima. Nastupao je na festivalima Exit i Star, a dio je i Anarhiv dua. Pjesme stvara na engleskom jeziku jer mu tako „puno bolje zvučeˮ.

Albina s bakom Anđelkom Finalistica Voicea 'Baka Anđelka nikada nije dopustila da klonem. Oduvijek je govorila da ću postići nešto veliko' Prva uloga Lokasova djevojka u ulozi srpske pjevačice u 'Nestalima' pjeva pjesme koje je sama napisala Sutra finale Svećenik iz Splita bio je uz Albinu na nastupima u 'The Voiceu': Može mi netko to sada i zamjeriti
Vrtovi Hrvatske
Mala škola imuniteta:
Koji vitamini i minerali brane naše tijelo?
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Plaćaj račune i upravljaj svojim financijama online: savjeti za organizaciju bez odlazaka u poslovnicu banke
  • Dubovina:

    Pobjedio je najbolji pjevač, to što je Hercegovac u Hrvatskoj je otegotna okolnost. E pa to je dupla pobjeda

  • IzKamena:

    Ogledni primjer kamenjarske obitelji, 99,999901% je takvih.

  • RogaBabaroga:

    i nemre nas domaci decko poibjedfit, i nbemre! hercegovacas vbiser tu nego tam!