Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slama srca

Sjećate li se gospođe s golubovima iz 'Sam u kući'? Njezina sudbina tužna je i u stvarnom životu

Foto: Profimedia
1/7
24.12.2020.
u 13:30

Brenda Fricker ispričala je kako će i ovaj Božić biti sama i da je to tužan period za nju i taj dan spusti rolete i isključi telefon...

U drugom nastavku božićnog hita "Sam u kući: Izgubljen u New Yorku" Kevin (Macaulay Culkin) u New Yorku upoznaje u parku i ženu koja hrani golubove. Šutljiva i povučena gospođa koja hrani golubove uskoro se zbliži s Kevinom i stvara se prijateljstvo u kojem mu ona povjerava kako se povukla u svoj svijet otkako ju je suprug napustio, a Kevin je ohrabri da ponovno počne vjerovati ljudima.

Gospođu koja hrani golubove odglumila je Brenda Fricker koja je u razgovoru za jednu radiopostaju otkrila kako živi dosta povučeno i ne druži se previše s ljudima te će joj i ovaj Božić kao i mnogi prethodni biti jako tužan jer je sama. Gostujući u emisiji Radio 1 75-godišnja glumica je rekla: Sad imam 75 godina i lagala bih kad bih rekla da će mi ovo biti lijep i sretan Božić jer sam stara i živim sama, a zna biti i vrlo mračno. Isključim telefon i spustim rolete. Kaže kako joj je na Novu godinu još tužnije jer je okružena crkvama i čuje zvona svugdje oko sebe, a ona nema s kim progovoriti koju rečenicu niti se nasmiješiti kome opraštajući se od ove godine.

Brenda je i ponosna vlasnica Oscara kojeg je 1990. godine dobila za ulogu Bridget Fagan Brown u filmu "My Left Foot". Oscara je dobila u kategoriji najbolja ženska sporedna uloga. Fricker trenutačno živi u Dublinu. Bila je u braku s redateljem Barryjem Daviesom koji je preminuo dvije godine nakon što su se rastali, a Brenda je razvod zatražila zbog njegovih problema s alkoholom. Kaže da su njene ljubavi kućni ljubimci, Guinness, čitanje poezije i igranje snookera.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
16:00 24.12.2020.

Draga gospođa trebala bi uključiti telefon i dići roletne. Sigurno ima još usamljenijih od nje. Kad si u depresiji, digni se i radi nešto, zovi nekoga i uljepšaj mu dan. Napravi nešto lijepo i daruj druge koji su siromašniji od tebe. Osjetit ćeš onda zadovoljstvo i više ćeš sebe cijeniti. Samo se ne prepustiti depresivnim osjećajima i mislima. To vrijedi za sve nas. Stavi masku, izađi na neku zabačeniju u8licu bez puno prometa, nasmiješi se i mahni u znak pozdrava nekom neznancu. Misli manje na sebe a više na druge jer mnogi pate od tzv. božićne depresije.

KS
kum stevica
06:54 26.12.2020.

Neko snimi pedeset odličnih filmova i bude par puta nominuran za Oskara i nikad ga nedobije, a ova anonimka ni kriva ni dužna ga dobije za sporednu ulogu

Avatar duje912
duje912
17:45 25.12.2020.

Koji idiocki članak. Osvojila je oscara a to znači i hrpu love. Dakle nije u lovi problem nego u njoj. I kod nas ima takvih ali bez 10kn u đepu! Pišite o njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije