Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meg Ryan

Sjećate li se ove slatkice? Bila je omiljena holivudska glumica, a danas je neprepoznatljiva

Foto: PA/Pixsell
1/6
15.10.2021.
u 13:43

Meg je 90-tih bila jedna od najpopularnijih glumica, a svjetsku slavu stekla je ulogama u brojnim romantičnim komedijama no otkako se podvrgnula mnogobrojnim estetskim operacijama sve je rjeđe je dobivala uloge, a na kraju se povukla iz javnosti.

Glumica Meg Ryan (59) bila je omiljeno lice Hollywooda, a otkako je otkrila čari estetskih operacija i u potpunosti promijenila izgled sve se rjeđe pojavljuje u javnosti no nedavno se pojavila na gala večeri u Los Angelesu. Crvenim tepihom prošetala u jednostavnoj haljini cvjetnog uzorka, no u središtu pozornosti bilo je njezino lice. 

Meg je 90-tih bila jedna od najpopularnijih glumica, a svjetsku slavu stekla je ulogama u brojnim romantičnim komedijama no otkako se podvrgnula mnogobrojnim estetskim operacijama sve je rjeđe je dobivala uloge, a na kraju se povukla iz javnosti.

Ni u privatnom životu nije imala previše sreće, a od glumca Dennisa Quaida s kojim je bila od 1991. godine razvela se 2001. godine. S Dennisom je dobila sina Jacka, a godinu dana nakon razvoda potvrdila je vezu s glumcem Russellom Croweom kojeg je 2000. godine upoznala na setu filma "Dokaz života" dok je još bila u braku s bivšim suprugom. Iako se nagađalo da je supruga prevarila s Russellom no glumica ja ta nagađanja opovrgnula i medijima otkrila da je razlog razvoda bila Dennisova nevjera, a njezina veza s Croweom potrajala je samo osam mjeseci.

Meg je nakon propalog braka i veze posvojila kćer Daisy koju gotovo nikada ne pokazuje u javnosti, a nekoliko godina nakon javnosti je predstavila novog odabranika, glazbenika Johna Mellencampom. I dok su svi s nestrpljenjem iščekivali datum vjenčanja, glumica je šokirala obožavatelje odlukom o raskidu zaruka. Par je zajedno proveo osam godina, a njihova veza je nekoliko puta bila na kušnji zbog njegove nevjere. Glumica i glazbenim romansu su započeli 2010. godine i to nakon što se John rastao od supruge Elaine Irwin. Ljubavnu idilu nakon nešto više od četiri zajedničkih godina prekinula je vijest o njegovoj nevjeri.

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte' 

Ključne riječi

Komentara 8

SS
samohrani samojed
14:40 15.10.2021.

Guske tupe,glupe jebale vas te operacije.Od takvih krasotica pravite nakaze.I šta vam na kraju ostaje,zategnuta,odvratna koža i žal za mladošću i podsmjehivanje drugih babetina još većih nakaza od vas.A mogle ste biti lijepe sredovječne žene.

SN
sasa.novak.58
15:04 15.10.2021.

Ja bih ju prepoznao.

DU
Deleted user
14:05 15.10.2021.

Žene bez samopouzdanja i samosvijesti o vlastitoj vrijednosti. O manjku ljubavi prema sebi (na svim razinama) da ne govorim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije