Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Tatjana Dragović (43) oduševila fotografijom u badiću, pratitelji joj pišu: 'Još uvijek najzgodnija"

Foto: Instagram
1/20
13.10.2021.
u 09:26

Bivša manekenka (43) objavila je fotografiju kojom je istaknula svoju dobru liniju, a naglasila je i svoje duge, vitke noge

Bivša manekenka Tatjana Dragović (43) na svojem Instagram profilu često objavljuje svoje fotografije. Ovaj put pratitelje je oduševila fotografijom na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Tatjana je ovo atraktivno izdanje upotpunila zlatnim nakitom i sunčanim naočalama. 

Njezini pratitelji u komentarima su joj uputili komplimente. "Još uvijek najzgodnija, ma što druge mislile o tome!", jedan je od komplimenata koje je dobila. "Odlična, lijepa, zgodna, šarmantna... Velik pozdrav", poručili su joj pratitelji. "Ljepoto", poručili su joj. U komentarima su joj pratitelji ostavili brojne emotikone vatrica i srca.

Inače, i na ovoj fotografiji je bivša manekenka istaknula svoje duge, vitke noge te dobru liniju. Fotografiju na kojoj je istaknula svoj dobar izgled Dragović je objavila i prije nekoliko dana. "Televisa presenta", napisala je tada u opisu. Ovaj je put fotografiju objavila bez opisa. 

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte'

Ključne riječi

Komentara 4

ME
MediciKM
13:02 13.10.2021.

Savršen photoshop.

PA
pavlov
10:02 13.10.2021.

Kod ove gospođe je mimika lica najjača..... Ko je dao papir doktoru koji je radio usnice????

Avatar B.Geserit
B.Geserit
09:50 13.10.2021.

Ovoj ženi nedostaje pažnje i komplimenata. Otiće i taj brak u krtz. Mora naći još mlađeg da slini nad njom jer to joj je, očito, hrana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije