Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VEČERA ZA 5 NA SELU'

Agičini komentari na večeru razljutili gledatelje: 'Ne mogu vjerovati da je to izvalila'

Foto: RTL/Screenshot
1/12
13.10.2021.
u 10:15

"Djeco, čitajte knjige i budite dobri u školi kako biste proširili svoj vokabular i znanje o raznim temama", jedan je od komentara kojim su gledatelji isticali Agičino slabo obrazovanje.

U sinoćnoj epizodi emisije ''Večera za 5 na selu'' domaćin je bio Stanislav Hudi iz Slavonskog broda koji je svoje gošće iznenadio svojom odjećom, ali i orijentalnim i egipatskim ambijentom. Naime, Stanko se odjenuo u haljinu te tako dočekao kandidatkinje. "Dobro je izgledao u toj haljini, zanimljivo", prokomentirala je Zdravka, a Vanesa je odmah primijetila sličnost i istaknula da je izgledao kao faraon.

Cijeli ambijent prokomentirala je i Agica, čije su izjave posebno zamijetili gledatelji emisije. "Gledaju me! Cijelu večer me gledaju neki faraoni!" istaknula je natjecateljica u jučerašnjoj epizodi. Gledatelji su komentirali njezine izjave i dojmove. "Kolač joj prekiseo, a polizala je tanjur. Uvijek jedan biser u toj 'Večeri za 5'. U ocjenama ni Špiček joj nije ravan", prokomentirala je jedna gledateljica na Facebooku.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net
"Tko je taj Tutankamon", napisala je jedna osoba te dodala emotikon smijanja. "Upravo tako! Ne mogu vjerovati da je to izvalila", odgovor je na prijašnji komentar. "Prestrašno! Teško je to gledati, ali i slušati!", prokomentirali su gledatelji. U komentarima se našao i gif Tutankamona koji okreće očima, koji se veže uz jučerašnju tematsku večer. "Previše je cjepidlačila", još je jedan od dojmova. "Djeco, čitajte knjige i budite dobri u školi kako biste proširili svoj vokabular i znanje o raznim temama", jedan je od komentara kojim su gledatelji isticali kandidatkinjino slabo obrazovanje. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Kandidatkinjama se jela i ugođaj nisu svidjeli, a gledatelji su imali drukčiji dojam o domaćinu. "Lik je stvarno legenda i jela su super", komentirali su gledatelji Stanka i njegovu večeru. "Čovjek je napravio fantastično", još je jedan od dojmova. 

Dodajmo još da je Stanko za svoju večeru dobio 32 boda od kandidatkinja, kao i Željka koja je kuhala u ponedjeljak. Danas kuha Agica, a do kraja tjedna gledateljima i gostima svoje će kuharske vještine pokazati i Zdravka i Vanesa.

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i ''pogledu u njezin dekolte''

Ključne riječi

Komentara 8

TM
trade_mark
13:23 13.10.2021.

šta se ljudi čude agici i tome što ona ne zna za tutankamona? pa takvih ima more u hrvatskoj. bar 50%. a najstrašnije od svega je da imaju pravo glasa na izborima.

KO
kompjuter
07:26 15.10.2021.

Ako je ova debela neuredna,zamazana kuharica onda sam ja avion a uz to još bezobrazna,nejede piletinu zbog zdrastvenih razloga,hahaha,pa piletina se daje svakome pacijentu,hrani se ne prigovara jer je od boga data,pljuc krmaća jedna

KA
Kana
20:17 14.10.2021.

Mislila sam da su bucke ugkavnom dobrice, kad ono, one liječe svoje komplekse lažima i pomalo zloćom . Na početku kolač krasan, a kad ga je progutala , postao joj kiselkast. Ta bi svih 5 pijata ispraznila, da nije kamera.🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije