Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Gledatelji ismijavaju izbor stručnjaka: 'Ako su ovo eksperti, onda sam ja FBI agent, bolje bi se sami spojili'

Foto: RTL/Screenshot
1/13
13.10.2021.
u 08:42

Gledatelji su odmah nakon prve emisije u komentarima pisali kako sumnjaju u budućnost oba para te da su stručnjaci spojili krive osobe.

U prvoj emisiji druge sezone RTL-ove emisije "Brak na prvu" stručnjaci su spojili čak dva para. Prvi su par bili pravnica Andrea (38) i sportski trener Mislav (41)

„Zadnji sam put voljela prije tri godine i spremna sam za nove pobjede i ljubav! Voljela bih biti u vezi s čovjekom koji je snažan, koji zna kamo ide u životu i koji se ne boji poslovnih uspješnih žena“, otkrila je Andrea. Njezin je suprug Mislav izjavio: „Jednom u životu bio sam jako zaljubljen i nakon toga dosta mi se teško zaljubiti, tu sam se emotivno dosta ispraznio.“

Osim njih, sreću će u braku okušati i konobarica Gordana (45) i poduzetnik Bernard (48)

„Želim obitelj. Da se dogodi ljubav, da kliknemo, toj bih se osobi posvetio 120 posto“, rekao je Bernard, a njegova supruga živi s kćeri, zetom i unukom.

„Od bivšeg supruga imala sam samo alimentaciju i to je bila sva njegova ljubav pružena djeci. Ne znam odgovoriti na pitanje što je za mene ljubav - samo kažem da su to djeca. Nisam naviknuta tražiti pomoć od nekoga“, rekla je Gordana  zaplakala te zaključila: „Možda je vrijeme da upoznam ljubav i doznam što je to.“

Gledatelji su odmah nakon prve emisije u komentarima pisali kako sumnjaju u budućnost oba para te da su stručnjaci spojili krive osobe. 

"Teško", "Nema šanse.. Ako su ovo stručnjaci...možda jesu, ali za gledanost...nema šanse da uspiju i kliknu", "Totalni promašaj", "Mislim da ovi nemaju pojma što spajaju", "Ništa od njih dvoje".

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

 "Neće ovo ići", "A je ga ovi spajaju, bolje bi se sami spojili....", "Ako su ovo stručnjaci onda sam ja FBI agent", "Nije ovo dobro", "I prvi i drugi par loša procjena", samo su neki od komentara. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Inače, stručnjaci showa su Boris Blažinić, prof. psihologije i psihoterapeut, Iva Stasiow, dr. med. mag. univ. psihoterapije i Sanela Kovačević Nelly, spisateljica i stručnjakinja za muško-ženske odnose.

"U proteklih deset godina pomogla sam stotinama žena i muškaraca ostvariti kvalitetan ljubavni odnos. Moja je uloga u ovom eksperimentu pomoći kandidatima u izražavanju vlastitih osjećaja kako bi ostvarili skladan i održiv odnos“ rekla je Sanela.

„Moja je uloga u ovom eksperimentu pomaganje prijavljenim kandidatima u rješavanju njihovih problema, osvještavanju ideja i očekivanja koja imaju o ljubavi. Ovdje im omogućavamo uvjete koje nemaju u realnom životu, praktički daju svoju sudbinu u naše ruke“, rekla je Iva.

VIDEO>>Severina odustala od showa na 'Dodikovoj televiziji': Ne želim imati veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način

Ključne riječi

Komentara 1

ME
MediciKM
13:03 13.10.2021.

Ovaj čovjek je pravi gospodin i mislim da mu ova žena ne treba u životu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije