Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Sjećate li se nje? Nije pronašla ljubav u showu, a ovako sada izgleda: Objavila je video i pohvalila se seksi poklonom

Foto: RTL/Screenshot
1/8
09.08.2022.
u 20:20

Nadia Amić je ovaj put objavila video i pokazala što je kupila. Riječ je o svijećama u obliku muškog i ženskog tijela. Fanovi showa razveselili su se nakon što su vidjeli ovu snimku jer je Nadia pokazala da izgleda sve bolje nakon sezone u kojoj je sudjelovala.

Zagrepčanka Nadia Amić, bivša kandidatkinja showa ''Brak na prvu'' nije svaki dan aktivna na društvenim mrežama, no kada nešto objavi, podigne mnogo prašine.

Tako je ovaj put objavila video i pokazala što je kupila. Riječ je o svijećama u obliku muškog i ženskog tijela. Fanovi showa razveselili su se nakon što su vidjeli ovu snimku jer je Nadia pokazala da izgleda sve bolje nakon sezone u kojoj je sudjelovala. 

 

Amić nije otkrila je li pronašla novu ljubav poslije 'Braka na prvu', a čini se i da se odlučila i povući iz javnosti. 

Podsjetimo, nakon što je u javnost procurila vijest kako je Luka Budak, nakon emisije u kojoj je bio spojen s  Nadiom Amić, zapravo sreću našao s jednom od stručnjakinja – Ingrid Divković, oglasila se i sama Nadia koja je poručila da joj je zbog njihove ljubavi drago.

"Ispada da ja žestoko napadam Luku i Ingrid, a to je daleko od istine. Meni je drago što su se njih dvoje našli, mislim da su dobar par i želim im sve najbolje",  poručila je Nadia na Instagramu, a potom objavila i poruke koje je razmijenila i s Lukom i s Ingrid, u kojima im piše istu stvar – da je sretna zbog njih.

"Uživaj u životu i sretno", poručio joj je nesuđeni suprug, dok joj je Ingrid odgovorila:

"Hvala ti od srca. Vidiš kako život piše najčudnije priče. U svakom slučaju, želimo da znaš da možeš računati na nas. Proći će i ovo. Topli zagrljaj ti šaljem."

Luka i Ingrid prekinuli su vezu koja je započela na snimanju prve sezone popularnog showa. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije